Breaking News

Ευθύμης Ζησάκης: Παντρεύεται την αγαπημένη του Χρύσα Παπαλελούδη; (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Την πιο ευτυχισμένη περίοδο στην προσωπική του ζωή φαίνεται ότι διανύει ο Ευθύμης Ζησάκης. Ο γνωστός ηθοποιός φέρεται να έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του και συνάδελφό του, Χρύσα Παπαλελούδη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Νίκης Κώτσου στη Real Life, ο Ευθύμης Ζησάκης έκανε πρόταση γάμου στην ηθοποιό Χρύσα Παπαλελούδη.

Η ρoμαντική πρόταση γάμου έγινε πριν από περίπου δύο μήνες σε ένα ταξίδι τους στην Ιταλία. Ο Ευθύμης Ζησάκης χάρισε στην αγαπημένη του ένα εντυπωσιακό μονόπετρο, σε ένα παραμυθένιο σκηνικό, κάτω από το μπαλκόνι του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας στη Βερόνα.

Η Χρύσα Παπαλελούδη είπε το μεγάλο «ναι» και η επιθυμία του ζευγαριού είναι να ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας το καλοκαίρι ή το φθινόπωρο του 2023.

Οι δύο ηθοποιοί γνωρίστηκαν το 2020 - όταν πρωταγωνίστησαν στη θεατρική παράσταση «Η εκδίκηση της ηλίθιας», σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Μητρόπουλου -, ενώ λίγους μήνες μετά συγκατοίκησαν.

Μάλιστα, στις αρχές Νοεμβρίου του 2020, ο Ευθύμης Ζησάκης είχε δηλώσει στο Happy Day ότι είχε νοσήσει με κορονοϊό και τον φρόντιζε η  αγαπημένη του.



Φωτογραφίες από το Instagram του Ευθύμη Ζησάκη