Breaking News

Λόλα Νταϊφά: «Το Μενεγάκη της Κρήτης ήταν λάθος - Ο Ν. Χατζηνικολάου χάλασε το πολύ σοβαρό του ύφος» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε συνέντευξή της στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα», η Λόλα Νταϊφά σχολίασε τα τηλεοπτικά πρόσωπα. Μεταξύ άλλων, είπε:

«Πολλοί άνθρωποι έχουν διαχειριστεί λάθος την εικόνα τους, με αποτέλεσμα να μην πετύχουν το σκοπό τους.

Είναι καλό να γίνονται αλλαγές με νέα πρόσωπα, όπως πέρυσι ο Γιώργος Καρτελιάς και η Ελίνα Παπίλα στο Breakfast@star. Ωστόσο πρέπει να κάνουν ό,τι μπορούν για να τους αποδεχτεί ο κόσμος, όχι μόνο να κάνει κάποια την "ωραία" ή την "έξυπνη".

Για την Ιωάννα Μαλέσκου είχα ακούσει - γιατί εγώ δεν την είχα δει την κοπέλα - ότι στην Κρήτη ήταν πάρα πολύ καλή. Τώρα, αυτό το σάλτο που έκανε από την Κρήτη στην Αθήνα θέλει προσαρμογές. Μπορεί με άλλο τρόπο να γίνεσαι αποδεκτή στον κόσμο σου, στο Ηράκλειο, που κινείσαι τόσα χρόνια και με άλλο τρόπο να γίνεσαι αποδεκτή στο πανελλήνιο. Για τον μεγαλύτερο στίβο φαίνεται ότι δεν τα πήγε καλά. Το "Μενεγάκη της Κρήτης" ήταν λάθος. Εγώ δεν θα το χρησιμοποιούσα καθόλου αυτό γιατί η Μενεγάκη είναι αυτή που είναι. Είναι μία. Αυτή θα μπορούσε να είναι και η... Ιωάννα της Λωραίνης, αλλά δεν είναι. Θα υπήρχε άλλος τρόπος λανσαρίσματος.

Τον Γιώργο Λιάγκα τον ήθελα για πρωινό, σε εκπομπή που να έχει και πολιτικό ενδιαφέρον. Αυτό που κάνει τώρα. Η Φαίη Σκορδά τα είχε καταφέρει και μόνη της. Συνταγή που κερδίζει δεν αλλάζει, αλλά... οι άνθρωποι δεν είναι συνταγή.

Τον Γιώργο Παπαδάκη τον αγαπάω, γιατί δουλεύει πολύ. Ήταν και άνθρωπος που άκουγε. Ωραίο είναι να μπαίνουν νέοι και να μην καθόμαστε σε θρόνους, αλλά ο Γιώργος μπορεί ακόμα.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου κάνει καλό talk show. Με τον Νίκο Χατζηνικολάου διαφώνησα, γιατί χάλασε το πολύ σοβαρό του ύφος όταν φιλοξένησε ανθρώπους που δεν ήταν, νομίζω, για το όριο που είχαμε βάλει στην εκπομπή του. Αλλά είναι ένας άνθρωπος ο οποίος το πάλεψε πολύ».

Δείτε το βίντεο του Mega.