Breaking News

Γιώργος Λιανός - Κωνσταντίνα Καραλέξη: H πρώτη κοινή τηλεοπτική εμφάνιση (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Την  πρώτη τους κοινή τηλεοπτική εμφάνιση πραγματοποίησαν ο Γιώργος Λιανός και η Κωνσταντίνα Καραλέξη.

Ο Γιώργος Λιανός έχει τρία παιδιά με την Ανθή Ανδροτσάκη, με την οποία χώρισαν το 2017: την Αριάνα, τον Κωνσταντίνο και τον Ιάσονα.

Τον περασμένο χρόνο, ο παρουσιαστής του Survivor έγινε για τέταρτη φορά μπαμπάς, όταν η σύντροφός του, Κωνσταντίνα Καραλέξη, έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο κoριτσάκι.

Χθες το απόγευμα (Παρασκευή, 2/9), ο Γιώργος Λιανός και η Κωνσταντίνα Καραλέξη βάφτισαν - σε κτήμα στον Άγιο Στέφανο Αττικής - την κόρη τους, η οποία πήρε τα ονόματα Βαλέρια και Ασημούλα. Οι κάμερες των καναλιών βρέθηκαν έξω από το χώρο, όπου πραγματοποιήθηκε η βάφτιση.

«Δεν υπάρχει μεγάλος αποχωρισμός όταν πηγαίνει ο Γιώργος στο Survivor. Πάει, τακτοποιείται και πάω κι εγώ», δήλωσε η Κωνσταντίνα Καραλέξη.

«Είμαι εξαιρετικά χαρούμενος. Το Survivor είναι ένα πρότζεκτ, το οποίο έχει κουμπώσει με το δικό μου στυλ. Είναι ευχαριστημένοι οι ιθύνοντες και προχωράει πολύ καλά. Νομίζω ότι ήταν αναπόφευκτο το τηλεοπτικό διαζύγιο Λιάγκα - Σκορδά, γιατί κάποια στιγμή τα συμβόλαια τελειώνουν και οι κύκλοι κλείνουν», είπε ο Γιώργος Λιανός.

Και πρόσθεσε, μεταξύ άλλων: «Τη Δούκισσα (Νομικού) την αγαπάμε, μας είχε στηρίξει και τότε με το Voice, που χρειάστηκε να φύγω για το Survivor. Πολύ συνεργάσιμη, πολύ λαμπερό πρόσωπο και νομίζω ότι αξίζει μια θέση στην ελληνική τηλεόραση».

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή «Open Weekend».