Breaking News

Γ. Λαμπάτος: «Αν ήξερα για τη σeξουαλική επίθεση του Π. Φιλιππίδη στην τότε σύντροφό μου, θα ήμουν εγώ στη φυλακή» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
«Θα σας κάνω μία αποκάλυψη, που δεν γνωρίζει κανένας μέχρι τώρα και που δεν γνώριζα κι εγώ μέχρι πριν λίγες ημέρες... Η σχέση που είχα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς "Χάι Ροκ", δέχτηκε σeξουαλική παρεvόχληση από τον Πέτρο Φιλιππίδη εκείνη την εποχή...»

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend», ο Γιώργος Λαμπάτος μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον Πέτρο Φιλιππίδη. Ο γνωστός ηθοποιός δήλωσε:

«Είμαι ταλαιπωρημένος από τον Πέτρο Φιλιππίδη, όλα αυτά τα χρόνια απαξίωσε πλήρως την ύπαρξή μου και γι' αυτό πήγα να συμπαρασταθώ στα θύματα. Δεν ήμουν προετοιμασμένος γι' αυτή τη στιγμή που θα συναντιόταν τα βλέμματά μας. Μου έκανε ένα νεύμα σαν να έλεγε "Κι εσύ εναντίον μου;". Ανταπάντησα κι εγώ με ένα νεύμα, ότι "Με αυτά που έχεις κάνει...".

Θα σας κάνω μία αποκάλυψη, που δεν γνωρίζει κανένας μέχρι τώρα και που δεν γνώριζα κι εγώ μέχρι πριν λίγες ημέρες...

Η σχέση που είχα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς "Χάι Ροκ", η τότε σύντροφός μου, δέχτηκε σeξουαλική παρεvόχληση - να το πω κομψά - από τον Πέτρο εκείνη την εποχή. Αν το είχα μάθει τότε, θα ήμουν εγώ στη φυλακή και όχι αυτός. Μιλάμε για σeξουαλική επίθεση. Ήταν ακόμα μία "μαχαιριά" στην καρδιά μου από τον Πέτρο.

Το έμαθα από την πρώην σύντροφό μου. Με πήρε τηλέφωνο, δεν το είχε πει σε κανέναν μέχρι τώρα. Δεν ξέρω πώς θα κινηθεί στο μέλλον, αν θα θελήσει η ίδια να καταθέσει. Το περιστατικό συνέβη σε πολύ οικείο περιβάλλον.

Από την πρώτη στιγμή φοβόμουν τον Πέτρο... Θα του έλεγα ότι είναι... ξεφτιλισμένο άτομο. Δεν πιστεύω ότι υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο... Ο γιος του με κοίταξε στη δίκη με ένα βλέμμα, στυλ νταηλίκι, ότι και καλά θα τρομοκρατηθώ, ότι θα μας δείρει κιόλας...».


«Η αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη είναι προσβολή για την κοινωνία», είπε στο τέλος της συνέντευξής του ο Γιώργος Λαμπάτος.