Breaking News

Τσίπρας για ομιλία του μέλους του Τάγματος Αζόφ: «Iστορική ντροπή, οι ναζί δεν μπορεί να έχουν το λόγο στη Βουλή» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η παρέμβαση - μέσω Twitter - του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξη Τσίπρα,  για τις δηλώσεις μέλους του νεοναζιστικού τάγματος Αζόφ στη Βουλή, στα πλαίσια της ομιλίας του Ζελένσκι:

«Η ομιλία μελών του νεοναζιστικού Τάγματος Αζόφ στη Βουλή των Ελλήνων αποτελεί πρόκληση. Την απόλυτη ευθύνη φέρει ο Πρωθυπουργός. Μίλησε για ιστορική ημέρα αλλά είναι ιστορική ντροπή. Η αλληλεγγύη στον ουκρανικό λαό είναι δεδομένη. Οι ναζί όμως δεν μπορεί να έχουν το λόγο στη Βουλή».


Η ανάρτηση του εκπροσώπου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Νάσου Ηλιόπουλου:

«Η παρέμβαση ενός νεοναζί από το "τάγμα Αζόφ" στην Ελληνική Βουλή αποτελεί ντροπή. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη φέρει την ευθύνη για αυτή την πρόκληση προς την ιστορία και τους αγώνες του ελληνικού λαού κατά του ναζισμού και των εκπροσώπων του. Είναι αυτονόητο ότι ο κ. Τασούλας οφείλει να απολογηθεί για το σημερινό άκρως επικίνδυνο και προσβλητικό για την Ελληνική δημοκρατία συμβάν. Το σημερινό φιάσκο δείχνει τον επικίνδυνο τρόπο που αντιμετωπίζει ο κ. Μητσοτάκης τα θέματα εξωτερικής πολιτικής».


Δείτε το βίντεο.