Breaking News

Κέρκυρα: Aυτoκτόνησε ο 33χρονος Πολωνός που είχε σκοτώσει τον 7χρονο Ανδρέα στην Κυψέλη

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Νεκρός μέσα στο κελί του βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης ένας 33χρονος Πολωνός κρατούμενος στις Φυλακές της Κέρκυρας. Πρόκειται για τον άντρα που προφυλακίστηκε πριν από ένα μήνα περίπου με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας ενός 7χρονου παιδιού.

Πρόκειται για την υπόθεση που είχε συγκλονίσει την Ελλάδα, με ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τη δολοφονία του 7χρονου Ανδρέα στην Κυψέλη από την ίδια του την μητέρα και τον σύντροφό της, που σημειώθηκε το 2017 και έκτοτε οι δράστες έκρυβαν τα οστά του παιδιού μέσα σε αυτοσχέδιο τάφο και εν συνεχεία σε εργαλειοθήκη. Μάλιστα ο 33χρονος δράστης κουβαλούσε για πολύ καιρό παντού μαζί του την εργαλειοθήκη για να μην τη βρει η Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Corfutvnews.gr, τοποθέτησε σε ένα σίδερο του κρεβατιού ένα κομμάτι σεντόνι και έβαλε τέλος στην ζωή του. Δεν άφησε κανένα σημείωμα που να εξηγούσε τους λόγους.

Υπενθυμίζεται ότι στις 15 Φεβρουαρίου 2022 είχαν πάρει το δρόμο για τη φυλακή τόσο ο 33χρονος Πολωνός όσο και η 29χρονη, κατηγορούμενοι για την ανθρωποκτονία από κοινού του 7χρονου γιου της, πριν από πέντε χρόνια στην Κυψέλη. Ανακριτής και Εισαγγελέας, μετά τις απολογίες των κατηγορουμένων, ομόφωνα, τους έκριναν προφυλακιστέους.