Breaking News

Δολοφονία 19χρονου - Κούγιας: «Υπάρχει μία άτυπη συμφωνία, να προσφερθεί ο ένας και να συγκαλυφθούν οι άλλοι» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Αρνείται τις κατηγορίες σχετικά με τη συμμετοχή του στη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού ο 23χρονος συλληφθείς από την αστυνομία.

Ο 23χρονος έχει απασχολήσει τις αρχές και για ακόμη μια επίθεση με μαχαίρι εναντίον νεαρών στην περιοχή της Χαριλάου το 2019. Η υπόθεση αυτή ακόμη εκκρεμοδικεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία έχει ταυτοποιήσει το αυτοκίνητο του 23χρονου, το οποίο φέρει σημάδια που προκλήθηκαν κατά την δολοφονική επίθεση, ενώ έχει αναγνωριστεί και από έναν από τους τραυματίες. Οι έρευνες συνεχίζονται για περίπου δέκα άτομα ακόμη που εμπλέκονται στη δολοφονία.

«Έχω την πληροφορία ότι υπάρχει μία άτυπη συμφωνία μεταξύ όλων όσοι συμμετείχαν, να προσφερθεί ο ένας και να συγκαλυφθούν οι άλλοι. Η κίνησή τους μετά το σφάξιμο του παιδιού και τον τραυματισμό των άλλων δύο, να φύγουν όλοι μαζί αστραπιαία, δείχνει το δόλο. Αν δεν υπήρχε δόλος δεν θα έφευγαν, θα έμεναν εκεί για να βοηθήσουν τα παιδιά. Αυτά αξιοποιούνται στα δικαστήρια...», είπε μεταξύ άλλων, ο ποινικολόγος και συνήγορος της οικογένειας του 19χρονου, Αλέξης Κούγιας.

Δείτε το ρεπορτάζ της ΕΡΤ και το βίντεο που ακολουθεί με τις δηλώσεις του.