Η έμμεση απάντηση της Φαίης Σκορδά στον Snik: «Είμαστε οι επιλογές μας» (video)
Διαφήμιση - Advertisement
Χθες, Δευτέρα, ο Snik επιτέθηκε με πρωτοφανή τρόπο - μέσω Instagram - στους συντελεστές του Πρωινού, μετά από αναφορά που έγινε στην εκπομπή ότι πέρασε το Σαββατοκύριακο στη Τζιά μαζί με μία ξανθιά αεροσυνοδό, που ονομάζεται Νάνσυ.
Διαφήμιση - Advertisement
Την Τρίτη η Φαίη Σκορδά απάντησε έμμεσα στον γνωστό τράπερ, χωρίς να αναφέρει το όνομά του.
«Ξαφνικά τώρα να μην μπορούμε να πούμε και τη γνώμη μας γιατί ο οποιοσδήποτε μπορεί να βγει και να αρχίσει να λέει διάφορα, να κάνει διάφορα... Και λες "Τώρα τι να κάνω; Να απαντήσω, να μην απαντήσω, να κάνω μηνύσεις, να μην κάνω μηνύσεις;"...», είπε η παρουσιάστρια.
Και πρόσθεσε: «Δεν ασχολείσαι γιατί ο καθένας, από τις επιλογές του, από τον τρόπο ζωής του, από τα λεγόμενά του και από τον τρόπο που συμπεριφέρεται, κρίνεται. Και είμαστε οι επιλογές μας, εν τέλει...».
Δείτε το βίντεο.
Σχόλια