Breaking News

Εβελίνα Παπούλια: «Όταν με πιέζουν οι δημοσιογράφοι μου βγαίνει τρόμος» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Εβελίνα Παπούλια κάθισε στον καναπέ του DOT και μίλησε για τη φιλία της με τη Τζένη Μπαλατσινού και την Τατιάνα Στεφανίδου, τα χρόνια που σπούδαζε στην Αμερική, αλλά για το γάμο που παραλίγο να έκανε για να ανανεώσει τη βίζα της. 

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις αφόρητες πιέσεις των δημοσιογράφων, κυρίως στο παρελθόν. Συγκεκριμένα, είπε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και το Θανάση Αναγνωστόπουλο:

«Στο ραδιόφωνο είμαι ο εαυτός μου, στις κάμερες είμαι πιο φοβισμένη. Δεν φοβάμαι την έκθεση, αλλά την ερώτηση του άλλου. Φοβάμαι μην εκνευριστώ με κάποια ερώτηση... 

Είναι πολλοί δημοσιογράφοι που ρωτάνε πράγματα και αρχίζουν και πιέζουν. Εμένα, όταν αρχίζουν και με πιέζουν για κάτι, τσιτώνω, μου βγαίνει τρόμος. Ο εκνευρισμός είναι σαν άμυνα του οργανισμού γιατί φοβάσαι ότi κάποιος έχει ξεπεράσει τα όρια.

Έχω μία άμυνα, νομίζω μου έχει μείνει από παλιά. Ήταν τρομερή η επίθεση των δημοσιογράφων την εποχή των "Δύο Ξένων" (1997-99). Του... τρελού ήταν, άσπρο - μαύρο. Έφαγα πολύ "ξύλο" από δημοσιογράφους. Εκεί που με λάτρευαν, με διέλυαν, ήταν πολύ παρεμβατικό όλο αυτό... Τώρα υπάρχει μία μεγαλύτερη ευγένεια από τους δημοσιογράφους απέναντι στα πράγματα».

Δείτε τη συνέντευξη.