Breaking News

Adele: Η φωτογραφία στο Instagram που προκάλεσε χαμό από σχόλια (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
To καρναβάλι του Notting Hill - το οποίο οι Βρετανοί θεωρούν «το μεγαλύτερο καρναβάλι της Ευρώπης» - δεν πραγματοποιήθηκε λόγω κορονοϊού και η Adele ανέβασε μία φωτογραφία στο Instagram προκειμένου να σηματοδοτήσει την αναβολή του.

Μετά την ανάρτησή της, ακολούθησαν μέσα σε λίγες ώρες εκατομμύρια likes και δεκάδες χιλιάδες αντιφατικά σχόλια.

Κάποιοι αποθέωσαν τη βραβευμένη με Grammy Αγγλίδα τραγουδίστρια, στιχουργό και συνθέτη, ωστόσο άλλοι την επέκριναν.

Στη φωτογραφία η 32χρονη Adele ποζάρει, φορώντας μαγιό (το πάνω μέρος) με τζαμαϊκανή σημαία και έχοντας κάνει τα μαλλιά της κόμπους Bantu.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, κάποιοι έκαναν λόγο για «μη ευαίσθητη» επιλογή, θεωρώντας ότι το συγκεκριμένο χτένισμα συνδέεται με όσους έχουν καταγωγή από την Αφρική, με δεδομένα και τα γνωστά περιστατικά στις ΗΠΑ.

Άλλοι το προχώρησαν περισσότερο, κάνοντας λόγο για εκμετάλλευση αυτού του είδους την κουλτούρα.

Βέβαια, μεγάλη μερίδα των followers της υποστήριξε ότι η εμφάνισή της δεν είναι προσβλητική και πως απλώς ήθελε να αναδείξει τη μεγάλη απώλεια βάρους της.

Υπενθυμίζεται ότι η Adele άρχισε να χάνει κιλά μετά τον χωρισμό της τον Απρίλιο του 2019 από τον Simon Konecki, με τον οποίο απέκτησε το 2012 τον μικρό Angelo. Στις αρχές Αυγούστου είχε εκπλήξει η μεγάλη αλλαγή της, όταν εξέφρασε τον ενθουσιασμό της στο Instagram, μετά την κυκλοφορία του νέου video clip της Beyoncé...


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Happy what would be Notting Hill Carnival my beloved London 🇬🇧🇯🇲

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adele (@adele) στις