Το Κόκκινο Ποτάμι: Ο Μανούσος Μανουσάκης μιλάει για το αποψινό φινάλε (video)
Διαφήμιση - Advertisement
Απόψε, Δευτέρα 13 Ιουλίου, στις 22:00, θα προβληθεί στο Open το τελευταίο συγκλονιστικό επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς «Το Κόκκινο Ποτάμι».
Διαφήμιση - Advertisement
Δείτε αναλυτικά ΕΔΩ όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο (όπου θα προστεθεί και το βίντεο μετά την προβολή στην τηλεόραση).
Ο Μανούσος Μανουσάκης και η Τατιάνα Παπαμόσχου - που πρωταγωνιστεί ως Ευγενία Παυλίδη - μίλησαν για το αποψινό φινάλε στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος».
Μάλιστα, ο σκηνοθέτης αναφέρθηκε και στα ελληνοτουρκικά, όπως και στην τουρκική προκλητικότητα των τελευταίων μηνών, που κορυφώθηκε με την απόφαση να μετατραπεί η Αγία Σοφία σε τζαμί.
«Δυστυχώς, η σειρά, κάθε μέρα που περνούσε όλο αυτό το διάστημα, γινόταν όλο και πιο επίκαιρη, με τα τραγικά γεγονότα που συμβαίνουν στην Τουρκία. Η αυθαιρεσία της τουρκικής πολιτικής είναι ακριβώς η ίδια με την τότε αυθαιρεσία. Όπως ακριβώς η ίδια με τότε είναι και η στάση των μεγάλων δυνάμεων. Δηλαδή, απλά ένα μικρό τράβηγμα το αφτιού και κλείσιμο του ματιού ταυτόχρονα» είπε χαρακτηριστικά ο Μανούσος Μανουσάκης.
Δείτε το βίντεο.
Σχόλια