Πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο η Λένα Δροσάκη - Το μήνυμα του Αλέξανδρου Μπουρδούμη (photos)
Διαφήμιση - Advertisement
Πριν λίγες ημέρες ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη έγιναν ευτυχισμένοι γονείς για πρώτη φορά, καθώς καλωσόρισαν στη ζωή το γιο τους.
Διαφήμιση - Advertisement
Την Κυριακή το ζευγάρι πήρε εξιτήριο, με τους δύο ηθοποιούς να ποζάρουν με τη γιατρό τους σε μια αναμνηστική φωτογραφία, η οποία ανέβηκε στο Instagram του μαιευτηρίου.
Στη λεζάντα αναφέρεται: «Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η σύζυγός του Ελένη Δροσάκη, καθώς έγιναν για πρώτη φορά γονείς. Το αγοράκι τους γεννήθηκε στην Κλινική ΡΕΑ, την Τρίτη 21 Ιουλίου και χαίρει άκρας υγείας όπως επιβεβαίωσε η θεράπουσα ιατρός κα. Αικατερίνη Δεληβελιώτου. Ευχόμαστε ολόψυχα να τους ζήσει!».
Αργότερα, το απόγευμα της Κυριακής, φωτογραφία δημοσίευσε και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, ο οποίος έγραψε: «Πάμε γιε μου! Αντάμα να γνωρίσουμε τον κόσμο, αντάμα να διαβούμε το κατώφλι του! @lenakidrs αγάπη μου, στο πλάι μας κι εσύ, οι τρεις μαζί χέρι, χέρι!!!».
Δείτε τις φωτογραφίες.
Δείτε τις φωτογραφίες.
Σχόλια