Breaking News

Σε περιοδεία το καλοκαίρι ο Μέμος Μπεγνής: «Θα κάνουμε έως και 35 παραστάσεις» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
«Καλεσμένος» στο... υπαίθριο «στούντιο» της εκπομπής «Συνδέσεις» από την Ερμού και μπροστά από την εκκλησία της Καπνικαρέα, ο Μέμος Μπεγνής μίλησε χθες στην κάμερα της ΕΡΤ για τη δύσκολη περίοδο που περνάει το θέατρο, όπως και όσοι εργάζονται σ' αυτό, από ηθοποιούς μέχρι τεχνικούς.

Ο ηθοποιός σχολίασε και τα μελλοντικά σχέδια, όσο μπορούν να γίνουν τέτοια, σχετικά με τις περιοδείες και τις παραστάσεις το καλοκαίρι. Μεταξύ άλλων, δήλωσε:

«Από 15 Ιουλίου θα κάνουμε μία περιοδεία με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη. Τα μεγάλα θερινά θέατρα θα ανοίξουν με 40% πληρότητα. Αυτή είναι η γραμμή της κυβέρνησης προς το παρόν. Είναι πολύ άβολο αυτό που συμβαίνει, μακάρι να πάρουν μπροστά τα πάντα και να έρθει ο κόσμος.

Μία μεγάλη περιοδεία αποτελείται από περίπου 55 έως 60 παραστάσεις. Εμείς πιστεύω ότι θα κάνουμε γύρω στις 30 με 35. Λόγω περιορισμού στην πληρότητα, σίγουρα θα πάμε στα μεγάλα θέατρα...».

Να σημειωθεί ότι πρόκειται για την παράσταση «Προσοχή, ο φίλος δαγκώνει», η οποία παίχτηκε με επιτυχία το χειμώνα στο θέατρο «Ζίνα». Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι: Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Μέμος Μπεγνής (θα αντικαταστήσει τον Κρατερό Κατσούλη), Ναταλία Δραγούμη και Ευαγγελία Μουμούρη.

Δείτε όσα είπε ο Μέμος Μπεγνής στον Κώστα Λασκαράτο και τον Κώστα Παπαχλιμίτζο.