Breaking News

Μαρίνα Τσιντικίδου: «Κατάθλιψη σίγουρα... Οι συνεδρίες με ψυχολόγο μου έσωσαν τη ζωή» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Μαίρη Αργυριάδου συνάντησε τη Μαρίνα Τσιντικίδου, η οποία μίλησε για το πώς πέρασε τις μέρες της καραντίνας, τις επαγγελματικές εμπειρίες και τις επιλογές του παρελθόντος, αλλά και για τη δύσκολη περίοδο της κατάθλιψης που βίωσε. Μεταξύ άλλων, είπε στην κάμερα του «Έλα, Χαμογέλα»:

«Πέρασα πολύ ωραία την καραντίνα διότι με περιποιήθηκα πάρα πολύ και σκέφτηκα πάρα πολύ. Δηλαδή, τόσος χρόνος με τον εαυτό σου, είναι κουραστικό πράγμα στο τέλος.

Είναι πολύ άβολο σ' αυτήν την ηλικία να αλλάζεις επάγγελμα και να κάνεις πράγματα που κάνουν οι 20χρονοι. Ασχολούμαι με την αρχιτεκτονική τοπίου...

Η ζωή μου είναι άλλα αντ’ άλλων... Στο εξωτερικό είχα φύγει για οικονομικούς λόγους. Περνάει περίπου ένας χρόνος χωρίς να ξέρω πού πατάω και πού βρίσκομαι. Τα έχασα λίγο, δεν ήξερα τι να κάνω... Να σου και τα ψυχολογικά προβλήματα… Κατάθλιψη σίγουρα, ξεκάθαρα δηλαδή... Όλα αυτά τα χρόνια είχα πάρα πολύ καλή σχέση με την ψυχοθεραπεία. Έχω δει και ψυχίατρο και ψυχολόγο σε συνεδρίες, που μου έσωσαν ξεκάθαρα τη ζωή...

Εκεί, λοιπόν, σε μια μαύρη απελπισία, προέκυψε μια πρόταση εργασίας στη Μαρτινίκα, στην Καραϊβική, από ευρωπαϊκή κατασκευαστική εταιρία, κάπως, με μια απίθανη σύμπτωση, για μια θέση γραφείου».

«Είμαι πολλά χρόνια σε σχέση με έναν άνθρωπο» επισήμανε η Μαρίνα Τσιντικίδου, χωρίς να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες για την προσωπική της ζωή. 

Δείτε όσα είπε στη Μαίρη Αργυριάδου.