Breaking News

Ο Γιάννης Βαρδής στο στούντιο που έγραφε τραγούδια ο πατέρας του (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Γιάννης Βαρδής και η Νατάσα Σκαφιδά, ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια στο χώρο της ελληνικής showbiz, έγιναν γονείς για δεύτερη φορά τον περασμένο Ιούνιο του 2019.

Ο Γιάννης Βαρδής μίλησε ζωντανά στο «Ευτυχείτε» από το στούντιο που έγραφε μουσική ο πατέρας του, ο αείμνηστος Αντώνης Βαρδής.

«Είμαστε συνέχεια στο σπίτι λόγω του μωρού. Ήμασταν και είμαστε μέσα, για εμάς δεν αλλάζει κάτι λόγω του κορονοϊού. Το μωρό θέλει προσοχή και έχουμε μείνει αρκετά μέσα επειδή υπήρχαν και οι ανάγκες του μεγαλύτερου παιδιού, που θα γίνει τεσσάρων ετών» είπε, μεταξύ άλλων, ο γνωστός τραγουδιστής, τονίζοντας ότι «είναι μία περίοδος που μπορεί να εμπνεύσει κάποιον να γράψει τραγούδια».



Πριν λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 29 Μαρτίου ο Γιάννης Βαρδής γιόρτασε τα 46α γενέθλιά του. Δείτε την οικογενειακή φωτογραφία που είχε ανεβάσει στο Instagram.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Σβησαμε τουρτιτσα και φετος με αυτο που εχει αξια,την οικογενεια δηλαδη.και την υγεια μας. Υγεια σε ολους ευχομαι και να τελειωσει συντομα αυτο που ζουμε. Ερχομαστε αντιμετωποι ολοι με τις αντοχες μας τα ορια μας και την υπομονη μας. Μαθαινουμε καλυτερα το μεσα μας.Αν δεν μας αρεσει ηρθε η ωρα να δουμε τα λαθη μας κι να τα διορθωσουμε. ❤️❤️❤️ @natasaskafida #giannisvardis

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη giannisvardis (@giannisvardis) στις