Breaking News

Ο Αρναούτογλου απαντά στον Κανάκη: «Δεν θα πέσω σ' αυτό το τηλεοπτικό ξεκατίνιασμα το αστείο» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο πρόσφατο διαδικτυακό «Βινύλιο» ο Αντώνης Κανάκης κατηγόρησε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου αναφερόμενος στο «Live Tonight», κάνοντας λόγο για «την πιο ξεδιάντροπη αντιγραφή στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης».

Η απάντηση ήρθε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στο «Live Tonight». Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου εμφανίστηκε με... χορευτική διάθεση, ενώ στη συνέχεια είπε, εμφανώς ενοχλημένος: 

«Έχουμε πάρει πάρα πολλά μηνύματα και ουσιαστικά, για να μην γελιόμαστε, περιμένετε σήμερα να απαντήσω, γιατί κάποιος κύριος, κάποιος... κύριος... κάποιος κριτής και τιμητής των πάντων, που έσωσε την ελεύθερη τηλεόραση και πήγε στο Υoutube για να σώσει και το Υoutube, έτσι κατηγόρησε λίγο αυτή την εκπομπή. 

Αυτή την εκπομπή, όταν μου τη ζήτησε ο κύριος Ποφάντης να την κάνουμε, ήταν μια εκπομπή που μου είπε ότι "Γρηγόρη θέλω να βγούμε για να διασκεδάσουμε τον κόσμο και να χαλαρώσει". Θα μπορούσα να του αρνηθώ του κυρίου Ποφάντη και να του πω όχι. Και να μείνω στα πολύ καλά νούμερα του "The 2night Show", που φέτος έχει κάνει μια τρομακτική επιτυχία και να κάθομαι σπίτι μου και να κοιμάμαι. Του είπα, όμως, πάμε και δεν σκέφτηκα ούτε για lead in αυτή τη φορά.... Ήξερα ότι δεν θα πάρουμε καλό lead in γιατί τα πράγματα τώρα είναι λίγο διαφορετικά. Δεν το σκέφτηκα, όμως, καθόλου, όπως το σκέφτονται κάποιοι άλλοι... Ξέρετε, κριτές και τιμητές, που αν δεν πάρουν καλό lead in δεν βγαίνουν ποτέ στην τηλεόραση ή μάλλον το ψάχνουν μανιακά... Ο κύριος Ποφάντης μου είπε να κάνω ό,τι νομίζω, απλά να περάσει ευχάριστα ο κόσμος...

Ακούσαμε, ακούσαμε, ακούσαμε... τόσες πολλές ανοησίες, αλλά θα πω κάτι. Είχα ετοιμάσει πάρα πολλά σήμερα για απάντηση σ' αυτόν τον κύριο. Πάρα πάρα πολλά… Κι εσείς που βγάζετε γρήγορα συμπεράσματα, θα παθαίνατε ένα πατατράκ. Όμως, λόγω της κατάστασης που επικρατεί στην Ελλάδα, δεν θα πέσω σ' αυτό το ξεκατίνιασμα το αστείο.

Δεν μπορεί η Ελλάδα να περνάει τόσο δύσκολα, όλος ο πλανήτης να περνάει τόσο δύσκολα, να χάνουμε ζωές, άνθρωποι να μην μπορούν να δουν τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους, να μην μπορούν να αγκαλιάσουν τη μάνα τους και να κάνουμε τηλεοπτικό ξεκατίνιασμα και να ασχολούμαστε με μ@λ@κiες.

Κλείνω το θέμα και σας υπόσχομαι ότι θα απαντήσω σε όλα αυτά όταν τελειώσει αυτή η ιστορία. Γιατί το πιο σημαντικό είναι να περνάμε καλά και όχι αυτό το ξεκατίνιασμα το αστείο από τάχα σοβαρούς ανθρώπους. Κλείνω το θέμα γιατί… φορτώνω κιόλας...».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή στο βίντεο ή στον ΑΝΤ1 - Το παραπάνω απόσπασμα από το 12:30 και μετά.