Breaking News

Κορονοϊός: Συλλήψεις στην περιοχή του Κορυδαλλού για παραβίαση των μέτρων (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συνελήφθησαν 13 άτομα το απόγευμα της Μ. Παρασκευής για παραβίαση των μέτρων αποτροπής εξάπλωσης του κορονοϊού στην περιοχή του Κορυδαλλού, ενώ αναζητείται για να συλληφθεί 1 επιπλέον άτομο, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., η οποία αναφέρει.

«Συνελήφθησαν από αστυνομικές δυνάμεις, χθες (17-4-2020) το απόγευμα, δεκατρία (13) άτομα, τα οποία παραβιάζοντας τα μέτρα πρόληψης για την αποτροπή εξάπλωσης του κορονοϊού, συμμετείχαν σε συγκέντρωση με συνωστισμό περίπου εβδομήντα (70) ατόμων, έξωθεν Ιερού Ναού στην περιοχή του Κορυδαλλού.

Τέσσερις (4) εκ των συλληφθέντων κατηγορούνται επιπλέον για αντίσταση και ένας (1) εξ αυτών επιπρόσθετα για σωματικές βλάβες σε βάρος αστυνομικού.

Οι συλληφθέντες, με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.

Επιπλέον μέχρι τώρα, έχει ταυτοποιηθεί ένα (1) ακόμα άτομο, το οποίο συμμετείχε στη συγκέντρωση. Το ανωτέρω άτομο έχει συμπεριληφθεί στη σχηματισθείσα δικογραφία και αναζητείται να συλληφθεί στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.»

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ από το χθεσινοβραδινό δελτίο του Open.