Breaking News

Κανάκης: «Η πιο ξεδιάντροπη αντιγραφή στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης»

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σχολιάζοντας την επιστροφή του Γρηγόρη Αρναούτογλου με το «Live Tonight», ο Αντώνης Κανάκης σχολίασε, μεταξύ άλλων, στο χθεσινοβραδινό «Βινύλιο», το οποίο προβάλλεται πλέον στο Youtube:

«Εμφανίστηκαν αυτοί οι γνωστοί άγνωστοι άνθρωποι που δεν σέβονται τίποτα, ούτε τον ίδιο τους τον εαυτό... Πήραν αυτό το πράγμα και το μετέτρεψαν σε ένα απαράδεκτο κακέκτυπο. Και η αντιγραφή θέλει τον τρόπο της, θέλει λίγο μέτρο... Το βαφτίζεις και πειρατικό και βγαίνει αυτό το πράγμα... Και το κερασάκι στην τούρτα είναι ότι το πουλάς και σαν δική σου πρωτοβουλία, σκέψη και ιδέα. 

Δεν έχεις καν την εντιμότητα να πεις ότι "Είδαμε στο Βινύλιο να κάνουν κάτι που μας άρεσε πάρα πολύ και αποφασίσαμε να το κάνουμε κι εμείς εδώ". Πάλι αντιγραφέας θα είσαι, αλλά τουλάχιστον θα έχεις ένα ίχνος εντιμότητας σε αυτό που κάνεις...

Όλο αυτό γίνεται μετά από 21 χρόνια από ένα κανάλι, που αυτού του είδους τη φτήνια και κυριολεκτικά και μεταφορικά δεν...

Γελάει ο κόσμος για τους λάθος λόγους... Έχετε δει τι σας σέρνουν στο Twitter; Όλα έχουν τα όριά τους... Η πιο ξεδιάντροπη αντιγραφή στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης...»

Δείτε το χθεσινό επεισόδιο ΕΔΩ (το παραπάνω απόσπασμα από το 20:30 και μετά).