Breaking News

Γονείς και μαθητές ανησυχούν για την τηλεκπαίδευση - Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε καιρούς κορονοϊού, οι γονείς έχουν να αντιμετωπίσουν το επιπρόσθετο πρόβλημα της τηλεκπαίδευσης και της διαχείρισης των μαθητικών αναγκών των παιδιών τους.

Η κ. Στέλλα Βαλαβάνη, πρόεδρος Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Αττικής, έδωσε το περίγραμμα αυτών των θεμάτων στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο».

Τα μαθήματα τηλεκπαίδευσης γίνονται με δυσκολία, υπάρχουν δυσκολίες εγγραφής στην πλατφόρμα και όλα αυτά τα προβλήματα μετακυλίονται τελικά στους γονείς.

Επιπλέον, από την εικόνα που υπάρχει σε όλη την Ελλάδα, εκτιμάται ότι ποσοστό 25%-30% δεν έχει καθόλου πρόσβαση στην τηλεκπαίδευση, διότι είτε δεν έχει Ίντερνετ είτε τον κατάλληλο εξοπλισμό, ανέφερε η κ. Βαλαβάνη.

Από την πλευρά του, ο μαθητής Γ΄ Λυκείου Πέτρος Γκιώνης, τόνισε μεταξύ άλλων, πως η πραγματικότητα είναι δύσκολη, αφού οι μαθητές της Γ' Λυκείου δεν γνωρίζουν ούτε πότε θα δώσουν πανελλήνιες, ούτε σε ποια ύλη θα εξεταστούν.

Επίσης, όταν υπάρχουν περισσότεροι από έναν μαθητές σε ένα σπίτι δεν υπάρχουν οι αντίστοιχοι υπολογιστές για να γίνονται τα μαθήματα.

Πηγή: Megatv.com