Breaking News

Α. Πασχαλίδου: «Η Σουηδία αποτελεί εξαίρεση παγκοσμίως γιατί δεν έχει λάβει τόσο σκληρά μέτρα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Από το σπίτι της στη Σουηδία μίλησε στο «Live Tonight» η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου, η οποία αναφέρθηκε στην καθημερινότητα της, μετά την εξάπλωση του κορονοϊού στην Ευρώπη. Μεταξύ άλλων, η δημοσιογράφος είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου:

«Η Σουηδία αποτελεί εξαίρεση, παγκοσμίως θα έλεγα, γιατί δεν έχει λάβει τόσο σκληρά μέτρα, σε σχέση με τις περισσότερες άλλες χώρες. Εδώ ο πρωθυπουργός δείχνει εμπιστοσύνη στους πολίτες και τους προτείνει να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να διατηρούν μία κοινωνική απόσταση.

Μέχρι και πριν μερικές μέρες επιτρεπόταν διάφορες εκδηλώσεις. Αρκετά μαγαζιά εξακολουθούν να είναι ανοιχτά, αλλά έχουν πολύ λιγότερο κόσμο. Λειτουργούν κανονικά σχολεία, μετρό, λεωφορεία και όσοι μπορούν δουλεύουν από τα σπίτια τους. Μέχρι σήμερα (σ.σ. χθες, 2/4) έχουμε 282 νεκρούς... Το κοινό είναι διχασμένο με τη στρατηγική της κυβέρνησης...».

«Ήταν να κάνω ένα ντοκιμαντέρ, το οποίο έχει ακυρωθεί με τον κορονοϊό. Κάνω μία εκπομπή στο ραδιόφωνο, που είναι σαν πολιτικό ντιμπέιτ. Όλα τα υπόλοιπα, που είχα πάρα πολλά, ταξίδια, διεθνείς δουλειές κλπ. έχουν ακυρωθεί» σημείωσε νωρίτερα η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου.