Breaking News

Στέφανος Μιχαήλ: «Μένω στο χωριό που μεγάλωσα» - Η εpωτική εξομολόγηση στα κυπριακά (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου ο Στέφανος Μιχαήλ φιλοξενήθηκε στο «After Dark». Ο ηθοποιός, από τη σειρά του ΣΚΑΪ «8 Λέξεις», εξομολογήθηκε στο Θέμη Γεωργαντά:

«Η μητέρα μου κατάγεται από την Αυστρία και ο πατέρας μου από την Κύπρο... Είχε έρθει η μητέρα μου διακοπές στην Κύπρο και έμειναν σε αντίσκηνα. Δεν ξέρω πώς γνωρίστηκαν, καθώς η μητέρα μου ήξερε αγγλικά, όχι, όμως, ο πατέρας μου. Μάλλον συνεννοήθηκαν με τη... γλώσσα του σώματος. Ήταν κεραυνοβόλος έpωτας. Γύρισε πίσω στην Αυστρία, μάζεψε τα πράγματά της και επέστρεψε στην Κύπρο. 

Στο Λύκειο υπήρχε μια προσοχή προς το πρόσωπό μου και από τους καθηγητές και από τις συμμαθήτριές μου. Κάποια αγόρια με "σνόμπαραν", αλλά υπήρχε λόγος. Δεν ήμουν σε κλίκα, σχεδόν δεν είχα φίλους στο Λύκειο, γιατί υπήρχε αυτός ο ανταγωνισμός και έκανα πιο πολύ παρέα με κopiτσια.

Μένω ακόμη στο χωριό μου στην Κύπρο, εκεί που μεγάλωσα. Έχει περίπου 1.000 κατοίκους. Είναι πολύ όμορφο χωριό, συνδυάζει και βουνό και θάλασσα. Όλοι οι φίλοι μου μένουν εκεί. Το χωριό είναι η Καλαβασός (της επαρχίας Λάρνακας). Έχει τύχει να έρθουν στο χωριό θαυμάστριές μου».

Στο Εξομολογητήριο, ο Στέφανος Μιχαήλ δεν δίστασε να κάνει εpωτική εξομολόγηση στα κυπριακά, όταν του το ζήτησε ο Θέμης Γεωργαντάς.

Δείτε τα βίντεο.