Breaking News

«My Style Rocks 3»: Επεισόδιο 58 - Ξέσπασε σε κλάματα η Ευρυδίκη

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο χθεσινό επεισόδιο του «My Style Rocks 3» ο Στέλιος Κουδουνάρης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, με κάποιες παίκτριες να μην κρύβουν τη δυσαρέσκειά τους.

Συγκεκριμένα ο κριτής είχε πει στην Ευρυδίκη: «Ξέρεις κάτι; Είσαι η καλύτερη περίπτωση διαγωνιζόμενης. Η Ευρυδίκη έχει πραγματικό στυλ μέσα στα λάθη της. Δηλαδή βλέπω μία κοπέλα, η οποία δεν σταματάει να αγωνίζεται, είτε είναι νευριασμένη είτε όχι. Εγώ βλέπω στυλ. Την Ευρυδίκη θα την παρατηρήσεις και θα την προσέξεις. Είναι η καλύτερη στο είδος της. Οι άλλες προσπαθούν να βρουν το είδος τους. Εσύ το έχεις... Μπορεί τελικά να είσαι η πιο αληθινή εδώ...».

Στο επεισόδιο της Πέμπτης 19 Μαρτίου η Ευρυδίκη δήλωσε, μεταξύ άλλων, ξεσπώντας κάποια στιγμή σε κλάματα:

«Επειδή έχει αναφερθεί πάρα πολύ το όνομα μου τις τελευταίες μέρες και καταλαβαίνω το λόγο... Λόγω του ό,τι έχω κάνει κάποιες νίκες, που μάλλον δεν τις περίμεναν οι κοπέλες. Έχω να πω ότι εγώ πάρα πολλές φορές νιώθω αδικημένη από τον τρόπο που με βαθμολογούν τα κopiτσια... Έχω δεχθεί και πάρα πολύ κακή κριτική και όλοι είμαστε εδώ για να δουλεύουμε σκληρά... Νιώθω λίγο ότι δεν με αφήνουν να χαρώ τη χαρά μου αυτή τη στιγμή...

Όλα τα κopiτσια μου κάνουν παρατήρηση για ένα σχόλιο καλό, που μου έκανε μια φορά ένας κριτής... και δεν μου έχει ξανακάνει. Και δεν είπε ότι είμαι η καλύτερη στο στιλ, είπε ότι βλέπει μια εξέλιξη και πως πειραματίζομαι... Απλά τα κopiτσια δεν μου λένε ξεκάθαρα "Αισθάνομαι ότι δεν είσαι αληθινή, αλλά ψεύτικη". Να μου το πουν! Πετάνε το μπαλάκι από δω κι από κει και για μένα αυτό είναι ψυχολογικός πόλεμος...».

Στο διαγωνιστικό μέρος, στην πρώτη θέση από τη βαθμολογία των κριτών βρέθηκε η Σοφιάνα Σπίνουλα, ενώ στη δεύτερη η Κιάρα Μαρκέζη. Μετά την ψηφοφορία από τις υπόλοιπες παίκτριες, νικήτρια αναδείχθηκε η Σοφιάνα Σπίνουλα.

Δείτε το απόσπασμα με την Ευρυδίκη. Ολόκληρο το επεισόδιο 58 στο 2ο βίντεο.