Breaking News

MasterChef 4: Επεισόδιο 33 (15-3-2020) - MasterClass

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στα επεισόδια MasterClass οι κριτές γίνονται δάσκαλοι και παρουσιάζουν συνταγές στους παίκτες, που έχουν σχέση με προηγούμενες δοκιμασίες, αλλά και με μελλοντικές, ενώ κάποιες φορές φιλοξενείται και ένας γνωστός σεφ.

Το MasterClass έκανε μερικούς να ξεχαστούν και να συγκεντρωθούν και πάλι στον αρχικό τους στόχο, αυτόν του να κερδίσουν το έπαθλο των 50.000 ευρώ και να αποκτήσουν τον τίτλο του επόμενου Έλληνα ή Ελληνίδας MasterChef 4.

Για μερικούς διαγωνιζόμενους δεν ήταν όμως το ίδιο εύκολο να ξεχαστούν και δεν χρειάστηκε παραπάνω από μια κουβέντα για να «ανάψουν τα αίματα»...

Ο σεφ Πάνος Ιωαννίδης παρουσίασε ένα σουφλέ λευκής σοκολάτας με έναν διαφορετικό τρόπο, αναλύοντας τις διαφορές μεταξύ της γκρατινέ και ογκρατέν τεχνικής. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μπήκε και πάλι στην κουζίνα και έκανε κάποιους από τους διαγωνιζόμενους να καταλάβουν πως η μαγειρική και η έμπνευση είναι μια υπόθεση βαθιάς αγάπης αλλά και χιούμορ. Ο καλεσμένος τους Θάνος Στασινός έφτιαξε σεβίτσε και Tiger milk, ενώ μίλησε για τα διαφορετικά είδη πιπεριάς και την ουσία τους σε διαφορετικές σάλτσες.

Δείτε το επεισόδιο 33.