Breaking News

Κ. Στεφανίδη: «Μένουμε σπίτι, κλείνουμε TV και social media και σκεφτόμαστε θετικά» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Κατερίνα Στεφανίδη ήρθε στην Ελλάδα στις αρχές Μαρτίου, καθώς ήταν η τελευταία λαμπαδηδρόμος, Ωστόσο, πριν λίγες ημέρες ανακοινώθηκε ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες αναβλήθηκαν και θα διεξαχθούν το καλοκαίρι του 2021, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Η Ελληνίδα χρυσή ολυμπιονίκης, που ήταν ανάμεσα στους αθλητές που είχαν πρωτοστατήσει στο να ληφθεί άμεσα αυτή η απόφαση, δήλωσε - μεταξύ άλλων - στο Euronews:

«Μένουμε σπίτι, αλλά πιστεύω ότι επειδή είναι μια πολύ δύσκολη εποχή ψυχολογικά, θεωρώ πως είναι πολύ σημαντικό να βρούμε τρόπους να ηρεμούμε τον εαυτό μας. Αυτό αφορά και αυτούς που πανικοβάλλονται πάρα πολύ αλλά και όσους το έχουν πάρει ήρεμα...

Θεωρώ ότι βοηθάει οποιουδήποτε τύπου άσκηση. Επίσης, να προσπαθούμε να μην διαβάζουμε ότι βλέπουμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να μην έχουμε συνέχεια ανοιχτή την τηλεόραση.

Νομίζω ότι - όπως και να 'χει - το να ακούμε συνέχεια όλα αυτά τα αρνητικά μας επηρεάζει και μας στρεσάρει πάρα πολύ. Οπότε μένουμε σπίτι και προσπαθούμε να βρούμε άλλους τρόπους ψυχαγωγίας».