Breaking News

Ιταλία: Συγκλονίζει βίντεο από νοσοκομείο στο Μπέργκαμο (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Γιατροί και νοσηλευτικό καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες στην Ιταλία, που είναι η χώρα που πλήττεται περισσότερο από την πανδημία του κορονοϊού.

Χθες, Πέμπτη, ανακοινώθηκαν 427 νέοι θάνατοι, με το συνολικό αριθμό να φτάνει τους 3.405 νεκρούς και τα 41.035 επιβεβαιωμένα κρούσματα. Μία μέρα πριν, την Τετάρτη, είχε σημειωθεί ρεκόρ, με 475 θανάτους σε μόλις 24 ώρες.

Ένα συγκλονιστικό βίντεο, που δημοσιοποιήθηκε από το Sky News, δείχνει τις δραματικές στιγμές στο νοσοκομείο Papa Giovanni XXII στην περιοχή του Μπέργκαμο.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο Dr Lorenzo Grazioli, ο οποίος εργάζεται στο νοσοκομείο, δήλωσε  - μεταξύ άλλων - στον δημοσιογράφο Stuart Ramsay του Sky News:

«Δεν έχω αισθανθεί ποτέ τόσο έντονα στη ζωή μου. Είμαι αρκετά συνηθισμένος στις έντονες στιγμές, αλλά σε αυτό το σημείο συνειδητοποιείς ότι δεν είσαι αρκετός να βοηθήσεις. Είμαστε 100 αναισθησιολόγοι, κάνουμε το καλύτερο δυνατό, αλλά ίσως δεν είναι αρκετό».

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο από το νοσοκομείο Papa Giovanni XXII.



Η εικόνα της Daily Mail καταγράφει την πορεία των κρουσμάτων σε Ιταλία και Κίνα, όπου τα στοιχεία δείχνουν ότι η εξάπλωση του ιού αντιμετωπίστηκε με επιτυχία.


Χάρτης με κρούσματα και θανάτους στην Ευρώπη. Δείτε ΕΔΩ τη συνεχή ροή με τα κρούσματα σε όλες τις χώρες.