Breaking News

David και Victoria Beckham: Το τρυφερό φιλί και οι οικογενειακές στιγμές στο Inter Miami CF Stadium (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Περίπου δυο χρόνια πριν, τον Ιανουάριο του 2018,  ο David Beckham είχε επισημοποιήσει  τη δημιουργία της ομάδας του και το Σεπτέμβριο της ίδιας χρονιάς ανακοίνωσε την ονομασία της, που είναι Inter Miami CF. Το ντεμπούτο της ομάδας έγινε πριν λίγες ημέρες...

Το Σάββατο ο παλαίμαχος Άγγλος ποδοσφαιριστής και η σύζυγός του, Victoria, επισκέφτηκαν τη νεόκτιστη έδρα της ομάδας, το Inter Miami CF Stadium, που βρίσκεται στην πόλη Fort Lauderdale της Φλόριντα.

Οι δυο τους καταγράφηκαν να ανταλλάσσουν ένα ζεστό φιλί στο στόμα. Μαζί τους ήταν και τα παιδιά τους, όπως και η σύντροφος του 21χρονου Brooklyn, η 25χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός Nicola Peltz, οι οποίοι εθεάσησαν, επίσης, σε τρυφερές στιγμές.

David και Victoria Beckham: Το «έκαψαν» στο γενέθλιο πάρτι του γιου τους, Brooklyn

Εpωτευμένος είναι και ο 17χρονος Romeo, που συνοδευόταν από τη νεαρή φίλη του. Στην οικογενειακή παρέα βρέθηκε και ο 15χρονος Cruz, ενώ απουσίαζε η 8χρονη Harper.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, που δημοσιεύει και τις φωτογραφίες που ακολουθούν, το Σαββατοκύριακο η Inter Miami θα έπαιζε τον πρώτο εντός έδρα αγώνα της, ωστόσο τα ματς στο αμερικανικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου (MLS) ακυρώθηκαν εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.