Breaking News

Αντιπρόεδρος ΕΟΔΥ: «Ο Απρίλης θα είναι πολύ σκληρός μήνας» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για τις εξελίξεις σχετικά με την εξάπλωση του κορονοϊού στη χώρα μας μίλησε στο Mega ο αντιπρόεδρος  του ΕΟΔΥ, αρμόδιος για τα μεταδοτικά νοσήματα.

«Θα δούμε αν θα πάμε σε απαγόρευση κυκλοφορίας, ανάλογα με το πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση. Αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι απαιτείται η ύψιστη ατομική ευθύνη - όχι ότι η κρατική δεν είναι και αυτή υψηλή - καθώς και το αίσθημα αλληλεγγύης μέσα στην κοινωνία» είπε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος.

Και πρόσθεσε: «Από τον αριθμό των κρουσμάτων δεν μπορούν να βγουν συμπεράσματα. Τα κρούσματα που βλέπουμε τώρα είναι προϊόν επώασης των προηγούμενων δύο εβδομάδων, οπότε δεν αντανακλούν την τωρινή πραγματικότητα. Τα αποτελέσματα των μέτρων θα τα δούμε αργότερα, μετά από δύο εβδομάδες».

«Μπορώ να σας πω με βεβαιότητα ότι ο Απρίλης θα είναι μήνας σκληρός, πολύ σκληρός... αλλά θέλω να πιστεύω ότι έχουμε τη δυνατότητα να ανταποκριθούμε γιατί αναπτύσσουμε ατομική ευθύνη και αίσθημα αλληλεγγύης. Είμαστε ένα λαός που στα δύσκολα ενωνόμαστε. Επίσης, η ζέστη ίσως αποτρέψει την εξάπλωση του ιού. Σημαντικό στοιχείο είναι και η λήψη μέτρων που πάρθηκαν άμεσα» τόνισε ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος.

Πηγή βίντεο: Megatv.com