Breaking News

Harry - Meghan Markle: Το ταξίδι στις ΗΠΑ και οι πρώτες κοινές φωτογραφίες μετά το Megxit (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ευδιάθετοι και ανανεωμένοι καταγράφηκαν ο Harry και η Meghan Markle, στις πρώτες κοινές φωτογραφίες που ήρθαν στη δημοσιότητα, μετά τις γνωστές εξελίξεις, μέσα από τις οποίες αποσύρθηκαν και επίσημα από τα βασιλικά τους καθήκοντα, όπως επιθυμούσαν.

Το ζευγάρι βρίσκεται από τον περασμένο μήνα στον Καναδά, όπου πρώτη είχε φτάσει η  Meghan Markle και ακολούθησε ο Harry...

Προχθές, Παρασκευή, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, καταγράφηκαν στο αεροδρόμιο, κατά την επιστροφή τους στον Καναδά από τις ΗΠΑ με εμπορική πτήση. Μαζί τους ήταν και μια μικρή ομάδα ασφαλείας.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, αυτή την περίοδο το ζευγάρι κάνει ταξίδια, που συνοδεύονται από επαγγελματικές συναντήσεις, καθώς προσπαθεί να ανεξαρτητοποιηθεί οικονομικά από το Παλάτι.

Κρίνοντας από τα χαμόγελά τους, φαίνεται ότι το επαγγελματικό τους ταξίδι ήταν επιτυχημένο, επισημαίνει το δημοσίευμα της Daily Mail. Οι δυο τους φαίνεται να έχουν αφήσει πίσω τους "κραδασμούς" των πρόσφατων εξελίξεων και επικεντρώνονται στη νέα τους ζωή.

Το ζευγάρι δεν φέρεται να είχε μαζί του τον μικρό Archie, ο οποίος πιστεύεται ότι έμεινε στο Βανκούβερ, στο αρχοντικό των 14 εκατομμυρίων δολαρίων.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσιεύει η Daily Mail.