Breaking News

Αγγελική Δαλιάνη: Η δύσκολη περίοδος μετά την πρόωρη γέννηση του γιου της (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Αγγελική Δαλιάνη και ο Μάνος Παπαγιάννης παντρεύτηκαν το 2009 και απέκτησαν δύο παιδιά, τη Λυδία, η οποία ήρθε στη ζωή το Μάιο της ίδιας χρονιάς και τον Νικήτα, που γεννήθηκε πρόωρα το Σεπτέμβριο του 2017.

Η όμορφη ηθοποιός φιλοξενήθηκε στο Dot και μίλησε για τη σχέση της με τα παιδιά της και τη ζωή στο σπίτι με τον Μάνο Παπαγιάννη, ο οποίος πριν λίγες ημέρες εξήγησε τους λόγους για τους οποίους αποσύρεται από την υποκριτική...

«Ακόμα δεν έχω συνηθίσει την κατάσταση με τα δύο παιδιά» εξομολογήθηκε η Αγγελική Δαλιάνη, ενώ είπε, μεταξύ άλλων, για το γιο της:

«Το δεύτερο παιδί μου γεννήθηκε στον 7ο μήνα, αρκετά νωρίς. Έσπασαν τα νερά έτσι ξαφνικά. Έμεινε στη θερμοκοιτίδα περίπου ένα μήνα. Ήταν δύσκολα και όταν ήταν στη θερμοκοιτίδα, αλλά και μετά στο σπίτι. Την πρώτη χρονιά είχα πάρα πολύ άγχος...

Είχα κι ένα κόλλημα να θηλάσω και το δεύτερο παιδί μου, όπως είχα κάνει και με τη Λυδία. Ωστόσο, με το που φτάνουμε σπίτι... γάλα δύσκολα... ελάχιστο έως καθόλου, αλλά είχα αυτό το κόλλημα και ταλαιπωρούσα πάρα πολύ τον εαυτό μου να τα καταφέρω επί δύο μήνες. Έκανα μεγάλη προσπάθεια, κάτι που με κούρασε πολύ. Και όσο δυσκολευόμουν τόσο αγχωνόμουν...».

Δείτε όσα είπε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου.