Breaking News

Σμαράγδα Καρύδη: «Κατά κανένα τρόπο δεν είμαι γιαγιά. Το εγγόνι του Θοδωρή Αθερίδη είναι μια γλύκα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Σμαράγδα Καρύδη κάθισε στον καναπέ του Dot και μίλησε για τη ζωή της και την καριέρα της. Η γνωστή ηθοποιός είχε εξομολογηθεί τον περασμένο μήνα: «Κρίσεις πανικού έχω περάσει μόνο πάνω στη σκηνή, ήταν όλα άθλια. Έπεσα στην καρέκλα, δεν έκανα καμία από τις κινήσεις που έπρεπε... Ένιωθα ότι λιποθυμάω, ότι με βλέπουν όλοι, με δείχνουν με το δάχτυλο και καταλαβαίνουν ότι απέτυχα στα πάντα. Μετά είχα φοβία για καιρό ότι θα το ξαναπάθω...».

Η Σμαράγδα Καρύδη αναφέρθηκε στην αγοραφοβία που είχε από μικρή και τις κρίσεις πανικού που έπαθε στο παρελθόν σε πρεμιέρες. «Φοβάμαι γενικώς την έκθεση. Με τα χρόνια αυτό μαλάκωσε και μου έφυγαν αυτές οι φοβίες. Τον πρώτο καιρό ήμουν πολύ χάλια» είπε, μεταξύ άλλων.

Επίσης, εξήγησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και το Θανάση Αναγνωστόπουλο τι της έμαθε η σχέση της με τον Θοδωρή Αθερίδη και πώς την βοήθησε να δει αλλιώς τη ζωή και την καριέρα της. 

Υπενθυμίζεται ότι ο Θοδωρής Αθερίδης έγινε παππούς τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν η κόρη του Φωτεινή έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι. 

Πάντως η ίδια τόνισε ότι δεν θεωρεί τον εαυτό της γιαγιά. Συγκεκριμένα, εξήγησε: «Κατά κανένα τρόπο δεν είμαι γιαγιά. Δηλαδή, πριν που ήταν μόνο πατέρας ήμουν μάνα; Υπάρχει επαφή με το μωρό, είναι μια γλύκα».