Breaking News

Ξενάγηση στο σπίτι του Γιώργου Γερολυμάτου (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η κάμερα της εκπομπής «Έλα, Χαμογέλα!» και η Μαίρη Αργυριάδου βρέθηκαν στο σπίτι του Γιώργου Γερολυμάτου, ο οποίος μίλησε για τη ζωή του και τη σύζυγό του, με την οποία είναι παντρεμένος από το 2000.

Τον περασμένο Ιανουάριο ο τραγουδιστής είχε δηλώσει: «Το πιο σπουδαίο πράγμα στον καλλιτέχνη είναι να ξέρει να φεύγει. Ένας το έκανε αυτό με μεγάλη επιτυχία, μόνο ο Στέλιος Καζαντζίδης. Είπε "φεύγω" πάνω στο ζενίθ κι έφυγε. Έρχονται και μου λένε για κάποιους καλλιτέχνες, στεναχωρήθηκα... Είναι άσχημο γιατί αυτά είναι είδωλα. Δηλαδή... ο Πάριος κι ο Βοσκόπουλος δεν είναι απλά καλλιτέχνες, είναι σταρ, πολύ μεγάλα ονόματα... Πρέπει να υπάρχει ένα όριο: πού τραγουδάς και πότε πρέπει να σταματάς. Είναι πολύ σημαντικό αυτό...».

Σχολιάζοντας την παραπάνω δήλωσή του, εξήγησε: «Δεν μπορώ να είμαι ερείπιο και να τραγουδάω. Δεν παρεξήγησα κανέναν, δεν είπα ότι δεν έχει δικαίωμα ένας παλιός τραγουδιστής... Αν έχεις ανάγκη και είσαι μεγάλη φίρμα μπορείς να κάνεις ένα Ηρώδειο, ένα Μέγαρο κι άλλη μία συναυλία στη Θεσσαλονίκη κι έχεις πάρει τα χρήματα που χρειάζεσαι...». 

«Λαϊκή τραγουδίστρια δεν υπάρχει καμία. Η Πάολα είναι φαινόμενο, τη θαυμάζω. Είναι και show woman και πολύ καλή τραγουδίστρια» πρόσθεσε, μεταξύ άλλων.

Δείτε το βίντεο.