Breaking News

Σταύρος Νικολαΐδης: Η αποκάλυψη για τη σύζυγό του και οι δυσκολίες να αποκτήσουν παιδί (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στις 25 Μαΐου του 2017 ο Σταύρος Νικολαΐδης έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά. Λίγες ημέρες πριν, στις αρχές του ίδιου μήνα, ο ηθοποιός είχε μιλήσει για τα παιδιά που έχασε η σύζυγός του, στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της...

Χθες ο Σταύρος Νικολαΐδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα», όπου αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε με τη σύζυγό του, μέχρι να έρθει στη ζωή ο μικρός Θάνος, που τους έκανε ευτυχισμένους.

Επίσης, τόνισε ότι πολλοί άνθρωποι, που βρίσκονται σε παρόμοια κατάσταση, στέλνουν μηνύματα τόσο στον ίδιο όσο και στη σύζυγό του, ζητώντας τη συμβουλή τους. «Αυτό με χαροποιεί πάρα πολύ και θεωρώ ότι είναι σωστός ο λόγος που το έκανα (που γνωστοποίησα το πρόβλημα)» είπε ο ηθοποιός στην Ελεονώρα Μελέτη.

Όσον αφορά τη σύζυγο του, αποκάλυψε ότι τους τρεις πρώτους μήνες τον χώρισε 3 - 4 φορές (!), γιατί πίστευε ότι δεν βλέπει σοβαρά τη σχέση τους.

«Τον πρώτο καιρό που τα είχαμε, τους τρεις πρώτους μήνες, με είχε χωρίσει 3-4 φορές και την κυνηγούσα. Ήταν δύσπιστη, επειδή είμαι από το χώρο της showbiz. Θεωρούσε ότι δεν κάνω για οικογένεια, πως θέλω να κάνω κάτι περιστασιακό και τέτοια...» είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο.