Breaking News

Ρένια Λουϊζίδου: «Το μεγαλύτερο δώρο που μου έκανε ο σύζυγός μου είναι...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Την αγαπημένη ηθοποιό Ρένια Λουϊζίδου, που απολαμβάνουμε στο επιτυχημένο "Σόι σου", φιλοξένησε σήμερα η Φαίη Σκορδά στο πλατό του Πρωινού.

Η Φαίη Σκορδά την "έλουσε" με κοπλιμέντα για την γοητεία της, επισημαίνοντας ότι αυτό έχει σχέση και με τον σύζυγό της και πατέρα του γιου της, Θάνο Κωνσταντάκη, με τον οποίο είναι παντρεμένη εδώ και πολλά χρόνια.

«Το μεγαλύτερο δώρο που μου έκανε ο σύζυγός μου είναι ότι μου έχει επιτρέψει να περάσει πολύ φυσιολογικά ο χρόνος, χωρίς να με φέρνει σε δύσκολη θέση με τον εαυτό μου. Γιατί κοινωνικά είναι  πολύ μεγάλη η πίεση στις γυναίκες, γύρω από αυτό το θέμα. Ό,τι περιοδικό και να ανοίξεις, ό,τι εκπομπή και να δεις, όλα αναφέρονται στη βελτίωση της εικόνας μιας γυναίκας» σχολίασε η Ρένια Λουϊζίδου.

Η ηθοποιός μίλησε για τη ζωή της, ενώ αναφέρθηκε και στο αριστουργηματικό έργο του Άρθουρ Μίλλερ «Το Τίμημα», που ανεβαίνει στο Θέατρο Ιλίσια μέχρι τις 13 Ιανουαρίου 2019. Στην παράσταση, σε σκηνοθεσία Ιωάννας Μιχαλακοπούλου, συμπρωταγωνιστούν μαζί της οι: Γιώργος Μιχαλακόπουλος, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και Χρήστος Σαπουντζής.