Breaking News

«Ο Γιάννης Μπέζος καθόρισε την επαγγελματική μου πορεία» (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στα νέα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1 «Πέτα τη φριτέζα» η γνωστή ηθοποιός υποδύεται μια διεθνώς αναγνωρισμένη κριτικό γεύσεων, πρώην σεφ και συμφοιτήτρια του Κίμωνα Ορλώφ (Φάνης Μουρατίδης), η οποία διαμένει μόνιμα στην Πορτογαλία και έρχεται στη Μεσσηνία για να δει αν το ρεστοράν του Κίμωνα αξίζει ένα αστέρι Μισελέν.

Ο λόγος για τη Νίκη Παλληκαράκη, που είπε στην «Espresso» και τη Μαρία Ανδρέου για τον guest ρόλο της στη σειρά και τη συνεργασία της με τον Γιάννη Μπέζο:

«Το να συνεργάζομαι με τον Γιάννη Μπέζο είναι σαν να γυρίζω τηλεοπτικά στην... οικογένειά μου, στους δικούς μου ανθρώπους.

Αυτός ο ρόλος μου αρέσει πάρα πολύ, γιατί κι εγώ τρελαίνομαι για το καλό φαγητό, όπως και η ηρωίδα μου. Μπορεί να πειραματίζομαι με τις έθνικ κουζίνες, αλλά πάντα γυρνάω στην ελληνική, παραδοσιακή κουζίνα, γιατί τα πιάτα που τρώγαμε από μικροί έχουν να κάνουν με το θυμικό, τις ρίζες και την ταυτότητά μας.

Για μένα ο Γιάννης Μπέζος υπήρξε ο δάσκαλός μου στο θέατρο και στο "γυαλί". Έπαιξα για πρώτη φορά μαζί του στο θέατρο το 1994, στην παράσταση "Κατά φαντασίαν ασθενής" του Μολιέρου και από εκεί και πέρα καθόρισε, θα έλεγα, την επαγγελματική μου πορεία. Κι αυτό γιατί οι δάσκαλοί σου σε καθορίζουν στην τέχνη. 

Στη μικρή οθόνη συνεργάστηκα μαζί του στις σειρές "Ακρως οικογενειακόν", "Ηρθε και έδεσε" και πάντα θυμάμαι γυρίσματα γεμάτα γέλια και χαρά».

Πηγή: Espresso