Breaking News

GNTM: Άννα Τσακουρίδου και Χριστιάννα Σκούρα απαντούν στα «πικρόχολα» tweets (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην καθιερωμένη στήλη της εκπομπής "Στη Φωλιά των Κου Κου" εμφανίστηκαν η Άννα Τσακουρίδου και η Χριστιάννα Σκούρα, που αποχώρησαν από το Greece’s Next Top Model.

Τα δύο κopiτσια απάντησαν σε ερωτήσεις και "πικρόχολα" σχόλια των χρηστών του Twitter. Στις απαντήσεις τους δεν έλειψαν και τα "καρφιά" για συμπαίκτριες τους...

«Η Εύη (Ιωαννίδου) ήταν λίγο χειρότερη από ό,τι έδειχνε στις κάμερες. Είχε υφάκι έντονο και το φρύδι της δεν κατέβαινε με τίποτα...» είπε χαρακτηριστικά η Άννα Τσακουρίδου.

Ποια αντιπάθησε περισσότερο; «Θα πω τη Σοφία Ζαχαριάδου, σόρρυ... Μίλαγε πάρα πολύ άσχημα, ήταν αγενής. Μέσα στο σπίτι, όσο καιρό έμεινε, δημιουργούσε εντάσεις και με τις κοπέλες που έκανε παρέα πάρα πολλές φορές μιλούσε σε εκείνες προσβλητικά. Αν έμενε περισσότερο μέσα στο σπίτι, η Εύη πιστεύω θα φαινόταν ένα άκακο χαριτωμένο γατάκι μπροστά της».

Από την πλευρά της η Χριστιάννα Σκούρα είπε: «Όχι, τι να συμπαθώ από την Εύη; Δεν μου έχει δώσει κάτι να συμπαθώ. Δεν θεωρώ ότι υπάρχει κάτι το οποίο μπορείς να συμπαθήσεις στην Εύη, εκτός κι αν είσαι η Μικαέλα ή η Μέγκι»...