Breaking News

«Άκουγε μετάδοση αγώνα της ομάδας του την ώρα της παράστασης!» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ήταν από τους πλέον δημοφιλείς ηθοποιούς του κινηματογράφου και του θεάτρου, όπου σκόρπισε απλόχερα το γέλιο για 40 χρόνια, συμμετέχοντας σε 191 παραστάσεις. 

Η Μάρω Κοντού αποκάλυψε στη "Φωλιά των Κου Κου" ένα περιστατικό, το οποίο συνέβη σε παράσταση που συμπρωταγωνιστούσαν.

«Ήταν Κυριακή απόγευμα και είχε ένα πάρα πολύ σημαντικό ματς. Παίζαμε τη "Βροχή" του (Ουίλλιαμ Σόμερσετ) Μωμ. Εγώ ήμουν μία πόpvη και έπρεπε να γονατίσω στον πάστορα, που ήταν ο Κωνσταντάρας, για να μου δώσει άφεση αμαρτιών. Κι όπως γονάτισα, άκουσα μια αναμετάδοση αγώνα. Τι είχε κάνει; Είχε βάλει από εδώ το ακουστικό - να μη το βλέπει ο κόσμος -, το τρανζιστοράκι μέσα στο ράσο και στην τσέπη και άκουγε συγχρόνως την ομάδα» είπε η αγαπημένη ηθοποιός.

«Λέω κάποιες στιγμές το "κουράστηκα", αλλά μόλις καθίσω και περάσουν 3 - 4 μήνες, πάλι αρχίζει και με "γαργαλάει"» επισήμανε η Μάρω Κοντού, που εμφανίζεται συνεχώς στο θέατρο εδώ και 60 χρόνια, χωρίς να κάνει μεγάλα "διαλείμματα".

Επίσης, εξήγησε στον Γιάννη Πουλόπουλο για ποιο λόγο έχει χαθεί με τη Μαίρη Χρονοπούλου και τη Μαρία Ιωαννίδου, με τις οποίες ήταν φίλες.