Breaking News

Συγκινεί η ανάρτηση της Όλγας Πηλιάκη για την αδερφή της που έφυγε από τη ζωή (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τον περασμένο Μάρτιο, όταν συμμετείχε στο "Dancing With The Stars", η Όλγα Πηλιάκη είχε πει συγκινημένη για την αδερφή της, που έφυγε από τη ζωή:

«Το τραγούδι που θα χορέψω έχει να κάνει με την απώλεια της αδερφής μου, που με στιγμάτισε και άλλαξε τη ζωή μου. Δε μου είναι καθόλου εύκολο να μιλάω γι' αυτή την ιστορία, είναι η πρώτη φορά που μιλάω γι' αυτό... Ήταν πέντε χρόνια μεγαλύτερή μου. Την έχω χάσει βέβαια εδώ και πολλά χρόνια, αλλά αποφεύγω να μιλάω γιατί δεν θέλω να το αφήνω να με παίρνει από κάτω...».

Με αφορμή τον Δεκαπενταύγουστο, η γυμvάστpια του ανσάμπλ και σύζυγος του Στέλιου Χανταμπάκη ανέβασε στο Instagram φωτογραφία της αδερφής της, γράφοντας τη λεζάντα: 

«Χρόνια πολλά σε όλους και ειδικότερα στη μαμά μου Μαρία αλλά και στην αδελφή μου Παναγιώτα ( η εικονιζόμενη ) που θα γιόρταζε σήμερα συνοδευόμενη από θεϊκή της ατάκα όσον αφορά το ποιες γιορτάζουν το Δεκαπενταύγουστο που όμως θα κρατήσω για μας! Θα τη σκέφτομαι κάθε χρόνο τέτοια μέρα και θα γελάω! Να είστε όλοι καλά! Τα φιλιά μου!»