Breaking News

Είναι τελικά εpωτευμένη η Βάσω Λασκαράκη; Η φωτογραφία στο Instagram και τα σχόλια στο Πρωινό (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δημοσιεύματα θέλουν τη Βάσω Λασκαράκη να έχει προχωρήσει στη ζωή της και να είναι ευτυχισμένη στο πλευρό του βραβευμένου σεφ, Λευτέρη Σουλτάτου.

Η ηθοποιός ανέβασε και την πρώτη φωτογραφία στα stories του Instagam, που δείχνουν τον γοητευτικό σεφ στο εστιάτοριό του στην Κρήτη, χωρίς βέβαια αυτό να επιβεβαιώνει ότι οι δυο τους είναι ζευγάρι.

Η επιβεβαίωση ήρθε από τον Άρη Καβατζίκη στο Πρωινό. «Ισχύει εντελώς... Είναι ωραίος ο τρόπος που η Βάσω επέλεξε να το "επικοινωνήσει"...» είπε ο συνεργάτης της εκπομπής του Ant1, ενώ πρόσθεσε αργότερα ότι τα τελευταία Σαββατοκύριακα η ηθοποιός ταξιδεύει στην Κρήτη για να τον συναντήσει.

Η Φαίη Σκορδά είπε στον Άρη Καβατζίκη, πετώντας και τα "καρφιά" της στον Γιάννη Τσιμιτσέλη και την Κατερίνα Γερονικολού:

«Χωρίς να θέλω να κάνω τη σύγκριση... όταν δεν θέλεις κάτι να μεγαλοποιηθεί και να το γράφουν τα σάιτ και να το παίζουν οι εκπομπές... "είναι δεν είναι μαζί"... και το κρύβεις, ενώ είσαι μαζί με τον άλλον και προσπαθείς να το κουκουλώσεις, έτσι είναι σαν να βάζεις φωτιά και το κάνεις ακόμα πιο μεγάλο.

Ενώ στην περίπτωση αυτή (για τη Βάσω Λασκαράκη), αν ισχύει - που δέχομαι το ρεπορτάζ σου -, το μόνο που μπορείς να πεις και να σχολιάσεις είναι ότι "νέα κοπέλα είναι, προχωράει και αυτή τη ζωή της". Μέχρι εκεί... Με αυτό τον τρόπο το απλοποιείς επικοινωνιακά και δεν αφήνεις και περιθώρια για σχόλια».