Breaking News

Έσπασε τη σιωπή του ο πατέρας της Meghan Markle (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
O Thomas Markle δεν είχε παρευρεθεί στο γάμο της κόρης του, Meghan, με τον Πρίγκιπα Harry στις 19 Μαΐου... Ο 73χρονος είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο, μετά από χειρουργική επέμβαση στην καρδιά του, και μετά το σκάνδαλο με τις "στημένες" φωτογραφίες...

Πριν το γάμο, η Meghan Markle, με επίσημη ανακοίνωση, επιβεβαίωσε ότι ο πατέρας της δεν θα την παραδώσει στον πρίγκιπα Harry, κάτι που έκανε τελικά ο πρίγκιπας Κάρολος.

O Thomas Markle "έσπασε" τη σιωπή του, σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα στο "Good Morning Britain" με τον Piers Morgan.

«Δεν θα μπορούσα να σκεφτώ καλύτερη αντικατάσταση από τον Κάρολο. Φάνηκε πολύ γενναιόδωρος. Ζήλεψα και ευχόμουν να ήμουν εγώ, αλλά ευχαριστώ τον Θεό που ήταν εκεί. Ευχαριστώ τον Κάρολο γι' αυτό που έκανε» είπε χαρακτηριστικά.

Δήλωσε, επίσης, ότι η κόρη του θέλει πολύ να κάνει παιδιά και ευχήθηκε στο ζευγάρι να αποκτήσουν σύντομα ένα μωρό.

Για το σκάνδαλο με τις "στημένες" φωτογραφίες είπε ότι ζήτησε συγγνώμη από τη Meghan και τον Harry. «Συνειδητοποίησα ότι ήταν ένα σοβαρό λάθος» πρόσθεσε, επισημαίνοντας ότι και οι δύο τον συγχώρεσαν.

O Thomas Markle αποκάλυψε ότι δεν έχει συναντήσει ακόμη τον γαμπρό του. Όπως είπε, ο Πρίγκιπας Harry του ζήτησε μέσω τηλεφώνου το χέρι της κόρης του, τον περασμένο Δεκέμβριο, με τον ίδιο να του απαντά: «Είστε κύριος. Υποσχεθείτε ότι ποτέ δεν θα σηκώσετε το χέρι σας στην κόρη μου και φυσικά θα σας δώσω την άδειά μου».


Ο 73χρονος είπε ότι τώρα αναρρώνει από τα προβλήματα που αντιμετώπισε στην καρδιά του και πως ελπίζει να ταξιδέψει σύντομα στο Λονδίνο για να συναντήσει το ζευγάρι και τη βασιλική οικογένεια, συμπεριλαμβανομένης και της Βασίλισσας.

Επίσης, δήλωσε ότι ελπίζει πως η συνέντευξή του στο "Good Morning Britain" δεν θα προσβάλλει την κόρη του και τον Πρίγκιπα Harry.

Ωστόσο, σύμφωνα με τη Daily Mail, δημοσιογράφοι που ασχολούνται με το ρεπορτάζ από το Παλάτι, ισχυρίζονται ότι η συνέντευξη αυτή ίσως σημάνει το τέλος των σχέσεών του με τη βασιλική οικογένεια.