Breaking News

Έφυγε από τη ζωή στα 45 του γνωστός δημοσιογράφος (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Έφυγε από τη ζωή, μετά από μάχη με την επάρατη νόσο, ο δημοσιογράφος Άγγελος Φώσκολος, που εργάστηκε ως ρεπόρτερ σε ΣΚΑΪ, Star και Ant1.

Τη λυπηρή είδηση γνωστοποίησε ο φίλος του Γρηγόρης Γκουντάρας. Σε κοινή τους φωτογραφία από το παρελθόν, που δημοσίευσε στο προφίλ του, έγραψε:

«Καλέ μου φίλε (δική σου έκφραση ήταν αυτή...), καλέ,υπέροχε άνθρωπε... αδελφέ μου, καλό σου ταξίδι...🖤Τη θυμάσαι ρε φίλε αυτή τη φωτογραφία;; Ήταν πριν 20 τόσα χρόνια που με πήρες από το tvmagic και μου είπες ψάχνει δημοσιογράφους ο ΑΝΤ1... Με πήρες από το χέρι και με πήγες... Αγγελέτο μου αγαπημένε δε θα σε ξεχάσω ποτέ...🖤🖤🖤🖤Γιατί ρε γα@€)#*...;;;;;; Κουράγιο στην οικογένεια σου...ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ».

Καλέ μου φίλε(δική σου έκφραση ήταν αυτή...),καλέ,υπέροχε άνθρωπε...αδελφέ μου,καλό σου ταξίδι...🖤Τη θυμάσαι ρε φίλε αυτή τη φωτογραφία;;Ήταν πριν 20 τόσα χρόνια που με πήρες από το tvmagic και μου είπες ψάχνει δημοσιογράφους ο ΑΝΤ1...Με πήρες από το χέρι και με πήγες...Αγγελέτο μου αγαπημένε δε θα σε ξεχάσω ποτέ...🖤🖤🖤🖤Γιατί ρε γα@€)#*...;;;;;;Κουράγιο στην οικογένεια σου...ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ g.goudaras στις