Breaking News

Πουλικάκος: «Ο Μέγας Αλέξανδρος κατά κάποιο τρόπο βοήθησε στο να καταστραφεί η Ελλάδα...» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το Πρωινό πρόβαλε σήμερα ένα απόσπασμα, από τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Δημήτρης Πουλικάκος πριν από μία εβδομάδα περίπου, στο reader. gr και τη Τζωρτζίνα Ντούτση.

O Έλληνας τραγουδιστής, συνθέτης και ηθοποιός έχει έναν ιδιαίτερο τρόπο σκέψης, ωστόσο αυτή τη φορά προκαλεί αίσθηση και σίγουρα αντιδράσεις με τις δηλώσεις του:

Για το Μέγα Αλέξανδρο είπε: «Tι Μέγας Αλέξανδρος; Κατά κάποιο τρόπο βοήθησε στο να καταστραφεί η Ελλάδα. Τι ήταν ο Μέγας Αλέξανδρος; Ένα κακομαθημένο χιπστεράκι της εποχής. Η Μακεδονία ανήκει στα ζώα της... όπως λέμε το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του. Τα ψάρια του Αιγαίου τα ψαρεύουν και οι μεν και οι δε».

Πώς είδε το λόγο του Μίκη Θεοδωράκη στο συλλαλητήριο της Αθήνας: «Άθλιο. Ο άνθρωπος είναι φιλόδοξος και ματαιόδοξος σίγουρα. Είναι εμπρηστικά αυτά που λέει. Και ως μουσικοσυνθέτη δεν τον έχω σε μεγάλη εκτίμηση».

Για τη νομιμοποίηση της κάvvαβης: «Εννοείται ότι πρέπει να νομιμοποιηθεί η χρήση της φαρμακευτικής κάvvαβης και της ψυχαγωγικής. Το αλκοόλ πώς;... Έχει πεθάνει ποτέ κανένας από χασis; Έχουμε ακούσει ποτέ να πεθάνει κανένας από φούvτα;».



Η συνέντευξή του στο reader. gr