Breaking News

Η ατάκα της Σκορδά στον Κούγια για τη Βατίδου, μετά τη δικαστική απόφαση (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Με αφορμή το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Espresso», σχετικά με την απόφαση του δικαστηρίου για την διαμάχη του Αλέξη Κούγια και της Εύης Βατίδου, ο γνωστός ποινικολόγος μίλησε τηλεφωνικά στο Πρωινό, τονίζοντας ότι είναι χαρούμενος καθώς σήμερα ο γιος τους γιορτάζει τα 16α γενέθλιά του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, το δικαστήριο απέρριψε την αγωγή της Εύης Βατίδου, με την οποία ζητούσε το ένα τρίτο από τα αποκτήματα του Κούγια κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου τους, ενώ την υποχρέωσε να καταβάλει στον πρώην σύζυγό της 92.000 ευρώ.

O Αλέξης Κούγιας είπε, μεταξύ άλλων: 

«Αυτή η απόφαση έχει βγει εδώ και αρκετό καιρό και για μένα δεν έχει και καμία σημασία. Ούτε είχε και ποτέ, εκτός μίας ψυχικής ταλαιπωρίας, γιατί στα δικαστήρια λέγονται και πράγματα που σε στεναχωρούν καμιά φορά. 

Εγώ από αυτή τη σχέση έχω μόνο καλά να θυμάμαι και θέλω να δηλώσω δημοσίως ότι, ανεξαρτήτως των επιλογών της πρώην συζύγου μου για τον τρόπο που θέλησε να αντιμετωπίσει το χωρισμό μας, εγώ μόνο ευγνωμοσύνη έχω απέναντί της. Γιατί έχουμε δύο φανταστικά παιδιά και θέλω να κλείσει όλη αυτή η ταλαιπωρία μου αυτών των 12 ετών, η οποία τυπικά κλείνει με αυτή την απόφαση. 

Μπορεί να παραπλανηθεί η Δικαιοσύνη, αλλά εγώ 44 χρόνια δικηγόρος δεν έχω δει να μην κερδίζει αυτός που έχει δίκιο. Το ποσό (92.000 ευρώ) πρέπει να πληρωθεί σε μένα και όχι στο δικαστήριο. Τη δικαστική δαπάνη την εισπράττει αυτός που κερδίζει. Είναι, κατά κάποιο τρόπο, η ηθική ανταμοιβή μου για την ψυχική ταλαιπωρία που έχω υποστεί όλα αυτά τα χρόνια στα δικαστήρια. Ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος...».

«Έλα μωρέ Αλέξη τώρα... Δεν πειράζει! Δεν μιλάω τόση ώρα... αλλά άσε την!» είπε η Φαίη Σκορδά.

«Εγώ έχω την άποψη ότι όταν ενώνεσαι με μια γυναίκα, για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα, εκείνο που πρέπει να έχεις στο μυαλό σου είναι το πώς θα κάνεις τη ζωή αυτού του ανθρώπου με τον οποίο ενώνεσαι καλύτερη και αυτό είναι στο διηνεκές. Όταν μάλιστα με τον άνθρωπο αυτό έχεις φέρει δύο παιδιά στη ζωή, είναι αδύνατον να σκεφτείς να κάνεις τον άλλον δυστυχισμένο» διευκρίνισε ο Αλέξης Κούγιας.