Breaking News

Νέα σενάρια για τον Mick Jagger και την 22χρονη σύντροφό (;) του (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
"Φουντώνουν" οι φήμες ότι ο ο Mick Jagger των Rolling Stones είναι μαζί με την 22χρονη Noor Alfallah. Πριν λίγες ημέρες οι δυο τους καταγράφηκαν στο Παρίσι, όπου ο τραγουδιστής βρέθηκε, στα πλαίσια της τελευταίας περιοδείας του με το συγκρότημα.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της Daily Mail, η poμαντική σχέση τους, που φέρεται να ξεκίνησε πριν από λίγες εβδομάδες, μπορεί να μην είναι τόσο... καινούργια, καθώς πληροφορίες τους θέλουν να "γνωρίζονται" εδώ και δύο χρόνια, κάτι που κατάφεραν να κρατήσουν κρυφό.

Για την ιστορία, το Δεκέμβριο του 2016 ο Mick Jagger έγινε πατέρας για όγδοη φορά, όταν η Αμερικανίδα μπαλαρίνα Melanie Hamrick, έφερε στη ζωή ένα αγοράκι. Το ζευγάρι τους επόμενους μήνες χώρισε.

Η βρετανική online εφημερίδα της Κυριακής δεν διευκρινίζει αν είχαν επαφές κατά τη διάρκεια της σχέσης του με την Hamrick. Ωστόσο, επικαλείται πηγές που ισχυρίζονται ότι ο Jagger το κράτησε κρυφό καθώς δεν ήθελε να φέρει σε δύσκολη θέση την Hamrick, μιας και η Alfallah είναι σε πολύ νεαρή ηλικία.

Ήταν απλά μία γνωριμία, είχε σχέση παράλληλη ή απλά πρόκειται για φήμες; Το σίγουρο είναι ότι ο γερόλυκος της ροκ, ακόμη και στην ηλικία των 74 ετών, καταφέρνει να γίνεται θέμα στις gossip στήλες.

Στις φωτογραφία αριστερά η Noor Alfallah και δεξιά η 30χρονη Melanie Hamrick, όταν ήταν έγκυος.