Breaking News

Περνούν στην αντεπίθεση Μίνα Αρναούτη - Φρόσω Κυριάκου (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά το πόρισμα για την υπόθεση του μοιραίου τροχαίου της 18ης Φεβρουαρίου 2016, που στοίχισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη και το οποίο αναφέρει ότι οδηγός ήταν ο τραγουδιστής, η Μίνα Αρναούτη και η Φρόσω Κυριάκου, που επέβαιναν στο τζιπ, φαίνεται να περνούν στην αντεπίθεση για συκοφαντική δυσφήμιση.

Το Σάββατο μάλιστα η Μίνα Αρανούτη, που είχε τραυματιστεί σοβαρά στο τροχαίο, έγραψε στο Facebook: «Μετά τις μηνύσεις και τις αγωγές νομίζω ότι ο καθένας, μετά την απόφαση των δικαστηρίων ότι έλεγα την αλήθεια, θα είχε πληγωθεί και θα πέρναγε στην αντεπίθεση... Βλέπετε οι μάχες που δίνω στις αίθουσες των χειρουργείων που συνεχίζονται και δεν ξέρω για πόσο ακόμα δεν ευαισθητοποίησαν κανέναν τους... ήρθε η ώρα!!! Για όνομα πια.... δεν είμαι και ο Ιησούς..».


Σύμφωνα με την εφημερίδα «Έθνος», αγωγές προς αρκετές κατευθύνσεις αναμένεται να «φύγουν» το επόμενο διάστημα από τα γραφεία των δικηγόρων της Φρόσως Κυριακού και της Μίνας Αρναούτη.

Το ένα σκέλος των αγωγών ενδεχομένως θα καθυστερήσει λίγο. Και αυτό γιατί απαιτείται η αποκατάσταση της υγείας των δύο κοριτσιών. Έτσι, στην συνέχεια να μπορούν να διεκδικήσουν τις νόμιμες αποζημιώσεις από την ασφαλιστική εταιρία του αυτοκινήτου.

Το δεύτερο σκέλος αφορά σε αγωγές που σκοπεύει να καταθέσει η πλευρά της Μίνας Αρναούτη, η οποία θα κινηθεί νομικά ενάντια σε όσους δυσφήμησαν και προσέβαλαν την προσωπικότητά της τον τελευταίο 1,5 χρόνο.

Σήμερα, στην εκπομπή  «Φτιάξε καφέ να στα πω», ειπώθηκε ότι οι δύο κοπέλες δεν έχουν πλέον επαφές μεταξύ τους, καθώς η Φρόσω Κυριάκου κρατά μια πιο αποστασιοποιημένη στάση με το όλο θέμα.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή του Epsilon.