Breaking News

Υπόθεση Φαίης Μπλάχα: Από ισόβια, 20 χρόνια στον Στεφανάκη (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τέλος έλαβε χθες η υπόθεση της άτυχης 23χρονης Φαίης Μπλάχα, η οποία τον Απρίλιο του 2013 χτυπήθηκε  στη Νέα Μάκρη από το σύντροφό της, Βαγγέλη Στεφανάκη και κατέληξε λίγες ημέρες αργότερα.

Ο Βαγγέλης Στεφανάκης κρίθηκε ένοχος, ενώ ένοχη κρίθηκε και η αδερφή της Φαίης, η Μαριαλένα Μπλάχα, για τα αδικήματα της ψευδορκίας και της υπόθαλψης εγκληματία.

Όπως αναφέρει ο "Ελεύθερος Τύπος", το δευτεροβάθμιο δικαστήριο αναγνώρισε ομόφωνα στον κατηγορούμενο το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας και τον καταδίκασε σε 20 χρόνια φυλάκιση. Παράλληλα, το δικαστήριο αναγνώρισε στην κατηγορούμενη αδελφή του θύματος, Μαριαλένα Μπλάχα, το ελαφρυντικό της καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη και της επέβαλε συνολική ποινή φυλάκισης 2 ετών και έξι μηνών με αναστολή. Να σημειωθεί ότι στον Στεφανάκη πρωτόδικα είχαν επιβληθεί ισόβια δεσμά.

Δείτε το βίντεο από το Tatiana Live, όπου δεν είχε ανακοινωθεί ακόμη η οριστική ποινή του δικαστηρίου, το οποίο αναγνώρισε τελικά στον κατηγορούμενο το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας.