Breaking News

Σοκάρει η εξομολόγηση της Sinead O'Connor για τη μητέρα της (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ένα μήνα πριν η τραγουδίστρια Sinead O'Connor είχε δεχτεί ιατρική περίθαλψη σε νοσοκομείο του New Jersey, μετά το βίντεο που δημοσίευσε στο Facebook, προκαλώντας ανησυχία για την ψυχική υγεία της.

Η 50χρονη, που έχει διαγνωσθεί με διπολική διαταραχή και έχει εκδηλώσει στο παρελθόν αυτοκτονικές τάσεις, τόνισε τότε ότι ανέβασε το βίντεο για να γνωρίζουν όλοι τι συμβαίνει και ισχυρίστηκε ότι αντιμετωπίζεται σαν σκουπίδι από μέλη της οικογένειάς της.

Σε μια σπάνια συνέντευξη που παραχώρησε στον "τηλεοπτικό ψυχολόγο" Dr Phil, μίλησε για το σκοτεινό παρελθόν της και την τραυματική κακοπoiηση που υπέστη ως παιδί και την οδήγησε σε θέματα ψυχικής υγείας.


Όπως επισημαίνει η Mirror, δεν είναι η πρώτη φορά που η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια μιλάει για τη σωματική και σeξoυαλική κακοπoiηση που ισχυρίζεται ότι έζησε στα χέρια της μητέρας της Marie O'Connor, η οποία πέθανε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα όταν η ίδια ήταν 19 ετών.

Στην εκπομπή εξέφρασε την ανακούφιση που ένιωσε όταν πέθανε η μητέρα της. «Είχε ένα δωμάτιο βασανιστηρiωv. Ήταν ένα άτομο που χαιρόταν να σε πληγώνει» είπε, προσθέτοντας χαρακτηριστικά «Αυτό που αγαπώ στη μητέρα μου είναι ότι είναι νεκρή».


Μεταξύ άλλων, η τραγουδίστρια του "Nothing Compares 2 U" τόνισε «Κουράστηκα να με χαρακτηρίζουν τρελή, ως το παιδί που τελικά επέζησε από την κακοποίηση».

Δείτε στο βίντεο αποσπάσματα από τη συνέντευξη που παραχώρησε στον Phil McGraw. Ολόκληρη η εκπομπή θα προβληθεί σήμερα, Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου.