Breaking News

Isabella Cruise: Η ζωή της μακριά από τους διάσημους γονείς της (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τη στιγμή που ο Tom Cruise και η Nicole Kidman (που χώρισαν το 2001) απολαμβάνουν τη χλιδάτη ζωή του Χόλιγουντ, η υιοθετημένη κόρη τους Isabella Cruise ζει τη ζωή της στη Βρετανία, μακριά από την αίγλη που θα της έδινε η διαμονή δίπλα στους διάσημους γονείς της.

Ο φωτογραφικός φακός την κατέγραψε την Κυριακή να περπατά στους δρόμους του Croydon, στο νότιο Λονδίνο, μαζί με τον σύζυγό της και σύμβουλο πληροφορικής Max Parker.

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί στο Λονδίνο το 2015, αλλά κανένας από τους γονείς της δεν παρευρέθηκε τότε στο γάμο. Σύμφωνα με τη Daily Mail, οι δυο τους ψάχνουν για νέο σπίτι και αυτός ήταν ο λόγος που βρέθηκαν στην περιοχή.

Η 24χρονη έχει αποξενωθεί από τη Nicole Kidman εδώ και χρόνια, αλλά πρόσφατα ήρθαν σε επαφή. Ωστόσο, την περασμένη εβδομάδα έδειξε απογοητευμένη, επισημαίνει η Daily Mail, καθώς κατά τη διάρκεια απονομής στην Kidman του βραβείου Emmy "Α' Γυναικείου ρόλου σε μίνι σειρά ή τηλεταινία" για το "Big Little Lies", εκείνη ανέφερε μόνο τα δύο κοpiτσια που έχει με τον σημερινό σύζυγό της, Keith Urban.

«Είμαι επίσης μητέρα και σύζυγος. Έχω δύο μικρά κορiτσια, Sunny και Faith. Αυτό είναι δικό σας. Θέλω τα μικρά μου κορiτσια να το έχουν στο ράφι τους, να το κοιτάζουν και να θυμούνται ότι "κάθε φορά που η μαμά μας δεν μας έβαλε στο κρεβάτι, είναι εξαιτίας αυτού"» είχε πει χαρακτηριστικά η Nicole Kidman.

Δείτε τις φωτογραφίες.