Breaking News

Στο εσωτερικό του πολυτελούς «The Krane»: Από τα πιο παράξενα ξενοδοχεία στον κόσμο (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Είχατε ποτέ την επιθυμία να περάσετε τη νύχτα σας σε ένα γερανό; Πιθανώς όχι, αλλά για όσους έχουν τη διάθεση να βιώσουν αυτή την παράξενη εμπειρία υπάρχει το Krane, που μοιάζει περισσότερο με... αστικό καταφύγιο παρά με ξενοδοχείο.

Βρίσκεται στο λιμάνι Nordhavn της Κοπεγχάγης και αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο, αίθουσα συσκέψεων, σπα και εξωτερική βεράντα. 


Ο μοντέρνος, μινιμαλιστικός, εσωτερικός χώρος του είναι σκούρος, ως "φόρος τιμής" στο παρελθόν του, όταν και λειτουργούσε ως γερανός γεώτρησης. Στη διακόσμηση υπάρχει άφθονο ξύλο, σκυρόδεμα και δερμάτινη επίπλωση.


Μπορεί να φιλοξενήσει κάθε φορά δύο άτομα σε ένα ευρύχωρο υπνοδωμάτιο επιφάνειας 538 τετραγωνικών μέτρων, που περιλαμβάνει σαλόνι, μπάνιο, τραπεζαρία και μικρή κουζίνα. 

Κάθε όροφος είναι εξοπλισμένος με γυάλινα παράθυρα, που προσφέρουν απέραντη θέα στην πρωτεύουσα της Δανίας.


Σύμφωνα με τη Daily Mail, το Krane μπορεί να ενοικιαστεί στο σύνολό του, μαζί με ένα αυτοκίνητο και θυρωρό, ο οποίος συναντά τους επισκέπτες στο αεροδρόμιο, ενώ τους προσφέρει πρωινό κάθε πρωί. Μπορεί επίσης να νοικιαστεί μόνο το σπα ή η αίθουσα συνεδριάσεων.


«Κατά μήκος της ακτογραμμής, το φως είναι πολύ απαλό και διάχυτο. Από το εσωτερικό του "The Krane", ακόμη και όταν υπάρχει θυελλώδης καιρός, η θέα είναι εκπληκτική» λέει ο αρχιτέκτονας Mads Moller.