Breaking News

Angelina Jolie - Brad Pitt: «Παγώνουν» το διαζύγιο και προσπαθούν να τα ξαναβρούν; (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Φίλοι της Angelina Jolie και του Brad Pitt δήλωσαν στο αμερικανικό περιοδικό Us Weekly ότι οι δυο τους έχουν "παγώσει" τις διαδικασίες του διαζυγίου, μετά τον χωρισμό τους το Σεπτέμβριο του 2016. "Το διαζύγιο ακυρώθηκε. Δεν έχουν κάνει τίποτα για να το προωθήσουν εδώ και αρκετούς μήνες και κανείς δεν πιστεύει ότι θα το κάνουν" είπε χαρακτηριστικά ένας από τους φίλους τους.

Οι σχέσεις των δύο σταρ, που για κάποιο διάστημα βρέθηκαν σε έντονη αντιπαράθεση, άρχισαν να αλλάζουν μετά τη συνέντευξη του 53χρονου Pitt στο περιοδικό GQ, τον περασμένο Μάιο, στην οποία δήλωσε καθαρός από το αλκοόλ.

Φίλος της 42χρονης Jolie είπε στο Us Weekly ότι η δέσμευση του Pitt να βελτιωθεί άγγιξε μια ευαίσθητη χορδή της, τη στιγμή που η Jolie είχε ήδη αρχίσει να σκέφτεται ότι θα μπορούσε να του δώσει δεύτερη ευκαιρία, "αν της έδειχνε ότι ήταν αποφασισμένος να μεγαλώσει μια οικογένεια".

Ο φίλος της Jolie πρόσθεσε ότι ο Pitt σταμάτησε να πίνει, προκειμένου να προσπαθήσει να την κερδίσει και η κίνησή του αυτή ήταν "το μόνο που εκείνη ήθελε από την αρχή".

"Όλοι νομίζουν ότι θα είναι ξανά μαζί. Δεν θα ήταν έκπληξη αν ανακοινώσουν πως ακυρώνουν το διαζύγιο και ότι προσπαθούν να τα ξαναβρούν" πρόσθεσε.

Από την άλλη, πηγή δήλωσε στη DailyMail.com ότι: "Η διαδικασία διαζυγίου έχει επιβραδυνθεί σημαντικά, αλλά δεν έχει υπάρξει πραγματική αλλαγή μεταξύ τους και πως το ζευγάρι τα πηγαίνει καλά μαζί, μόνο για χάρη των παιδιών".

Η Angelina Jolie και ο Brad Pitt έχουν έξι παιδιά: τον 15χρονο Maddox, τη 13χρονη Pax, τη 12χρονη Zahara, την 11χρονη Shiloh και τα 9χρονα δίδυμα Vivienne και Knox.


Πηγή: Daily Mail