Breaking News

Το χειρουργείο του Μισθοφόρου πριν μπει στο Survivor που κράτησε κρυφό από την παραγωγή (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Καλεσμένοι στο "Πανόραμα" ήταν ο Κώστας Αναγνωστόπουλος και η αδερφή του, ενώ στη συνέχεια τη θέση της στο πλατό της εκπομπής πήρε η Σάρα Εσκενάζυ.

Μάλιστα η αδελφή του αποκάλυψε κάτι που συνέβη το πρώτο διάστημα που ο Μισθοφόρος βρισκόταν στο Survivor και που αναστάτωσε την οικογένειά του.

«Είχαμε διαβάσει ότι ο Κώστας ήταν στο νοσοκομείο, πάρα πολύ σοβαρά άρρωστος, ότι αποχωρεί. Η μαμά μου ήταν εκτός Αθηνών και είδε τη φωτογραφία του σε ένα περιοδικό. Ήταν μία φωτογραφία από ένα νοσοκομείο. Ο Κώστας πριν μπει στο παιχνίδι είχε κάνει ένα χειρουργείο που δεν το είπε ποτέ γιατί φοβόταν ότι μπορεί να ήταν λόγος ανασταλτικός στο να τον πάρουν στο παιχνίδι. Την επέμβαση την είχε κάνει πριν μπει στο παιχνίδι. Βρήκανε κάπου τη φωτογραφία, στο προφίλ του στο Facebook και έγινε μία αναπαραγωγή ότι ο Κώστας είναι πάρα πολύ σοβαρά και αποχωρεί» είπε η Μένια Αναγνωστοπούλου.

Ο Μισθοφόρος πρόσθεσε: «Είχα έναν πολύποδα στη χολή μου και έκανα αφαίρεση χολής 5 μήνες πριν μπω στο παιχνίδι, αλλά δεν θεώρησα πως πρέπει κάποιος να το ξέρει απ' το παιχνίδι γιατί μπορεί να με κόβανε, ούτε μετά γιατί δεν είμαι άνθρωπος που θέλω να με λυπάται ο άλλος για να με ψηφίσει. Θέλω να με ψηφίζει γιατί του αρέσω, γιατί με γουστάρει και γιατί δεν κλαίγομαι».

Για το Γιώργο Αγγελόπουλο είπε: «Είμαστε και οι δύο έντονοι χαρακτήρες και το δείξαμε. Στο πάρτι συναντηθήκαμε, μιλήσαμε, γνώρισα και τους φίλους του, βγάλαμε και φωτογραφίες με τα παιδιά. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.  Του είπα ότι φέτος μπορεί να πάω και στη Σκιάθο. Του έχω στείλει και το τηλέφωνό μου, όποτε θέλει μπορεί να με πάρει τηλέφωνο να βρεθούμε, να πάμε για καφέ».

Ποια ήταν η μοναδική φορά που είδε τη Σάρα να νευριάζει;  Όταν ο Μάριος τη χτύπησε στον πισινό, κατά τη διάρκεια ενός αγώνα. Όπως εξήγησε τόσο ο ίδιος όσο και η Σάρα, ο Μάριος το έκανε όπως το κάνουν συνήθως οι αθλητές, ωστόσο η Σάρα ξαφνιάστηκε από την κίνηση του συμπαίκτη της.

Ο Αναγνωστόπουλος είπε, επίσης, πως όταν πήγε φύλακας στα καράβια αρχικά δεν το αποκάλυψε στην οικογένειά του. Τους είπε ψέματα ότι πηγαίνει ταξίδι στην Ιταλία, τη στιγμή που ο ίδιος όδευε για Σομαλία! Αναφέρθηκε επίσης στη στρατιωτική του θητεία, όπου ήταν αλεξιπτωτιστής, ενώ προβλήθηκαν και οι σχετικές φωτογραφίες.

Δείτε τη συνέντευξη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη.